super spital
-
0 0Dragi prietene ,
Exista si un super mini spital in Rominia cu servicii ca afara.Centru de Diagnostic Victor Babes are o sala de operatii super. Tatal meu a fost operat de un adenom de prostata cu o aparatura foarte moderna , si apoi a stat internat in conditii de hotel cu meniu a la carte .Nu am creyut ca poti fi multumita de servicii medicale in Rominia ,dar se poate !!!! -
Nu! Clar ca un om oarecare nu se poate apropia de un asa spital! Eu am mers o data acolo sa imi fac un control, nu mai stiu exact cum se numeste departamentul respectiv, ceva pt sani oricum. Si cand am auzit cat este doar consultatia m-am ingrozit: 1 milion! :O
Nu accepta trimiteri de la medicul de familie, fiind un spital particular..
A! Am mai mers o data sa ma interesez cat e o consultatie la dermatologie: in jur de 6-700.000 !! Cine e in stare sa plateasca atat doar pt consultatii?? Sa nu mai vorbim de operatii sau tratamente.. -
si tata a fost f multumit.inainte nici nu vroia sa auda de operatie, dar cind doctorul i-a spus ca il opereaza fara sa il taie pe jumatate de burta ,cum i se propusese intr-un spital din bucuresti, ci ii face cu un aparat super modern, endoscopic, sau ceva de genul, si ca ii da drumul acasa in 3-4 zile, s-a operat iar acum e super multumit
-
Eu am lucrat la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde cei de la Biomedica au 6 salone "de lux". Acum 2 ani cand am plecat preturile erau asa 75 dolari pt persoane straine, si 50 pt romani , pret pe zi, cu meniu stabilit de catre pacinet si medic. Asistenta medicala este asigurata de medici ai spitalului, si noi, asistentele ce lucram in salonul postoperator ( aveam si Biomedica). Biomedica au si ei 2-3 fete care insa se ocupa mai mult de partea ingrijirii si monitorizarii bolnavului ( desi temperatura tot noi le-o luam),tot ce tine de tratament intra in responsabilitatea noastra. Cu contract de colaborare.
Se opereaza aproape orice. -
Eu stiu ca Centrul V babes este singurul care are aparatura respectiva,pt a nu mai trebui sa taie pacietii pe burta si apoi sa trebuiasca sa stea mult in spital,si sa aiba tot felul de probleme cum ar fi deschiderea plagii.
Aici cazarea post interventie a fost inclusa in pretul interventiei,dar daca vroiai sa mai stai pretul cred ca era tot de 50 -
Nu cred ca exista undeva in lumea asta servicii de sanatate gratis, mai ales la spitale particulare. Daca esti asigurat, mai te salveaza cu o parte din cheltuieli, dar tot nu te trateaza doar asa pe ochi frumosi...
Oricum, pt Romania preturile din clinicile particulare sunt exagerate asa ca nu stiu cati dintre noi si-ar permite asa ceva.. Ok, daca as avea o afectiune f grava poate as merge la astfel de clinici, sunt constienta ca sunt conditii mult mai bune si reusita interventiei mai mare.
Si chiar in spitalele de stat. V-a ajutat vreun medic total dezinteresat?? nu cred! Pana nu le bagi ceva in buzunar nu iti da nici macar un algocalmin daca te doare capul.. Am patit-o si eu si desi nu suport sa dau spaga, am fost nevoita sa recurg si la aceasta practica pt a se uita cineva la mine..
Asa ca oricum o dai tot nu e bine...