Bufeurile,bata-le vina!

•  
    • 18 mesaje
    29 Nov 2008, 17:17
    0 0
    Buna seara ,doamnelor!Cum va descurcati cu bufeurile astea ca pe mine m-au innebunit!Singurul avantaj este ca nu mai consum atata gaz cu centrala ca mor de cald!Am glumit desigur dar va rog cele care treceti prin asa ceva dati-mi un sfat,va rog!
  •  
    • 4132 mesaje
    29 Nov 2008, 17:46
    0 0
    buna andreea,sa inteleg ca 59 este anul nasterii si deja ai intrat la menopauza ?...demult...?.....intrebam si eu de curiozitate,ca sunt nascuta in acelasi an cu tine.
    Am o colega care are probleme ca tine cu bufeurile si ea a luat Mabelle de la Walmark si bea niste ceaiuri ,dar nu stiu de care.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    29 Nov 2008, 17:51
    0 0
    ştiu de la mama că sunt la magazinele naturiste nişte amestecuri de plante special pentru simptomele de menopauză
    am auzit că la unele femei chiar dau rezultate
    unele femei care suporta f greu fac şi tratamente hormonale
  •  
    • 12 mesaje
    29 Nov 2008, 19:51
    0 0
    Buna fetelor!
    Am si eu aceeasi problema cu toate ca am de abia 40 de ani.
    Insa am inceput sa beau cei de cretisoara si zmeur si da rezultate.
    Am mai luat de la farmacie, la recomandarea medicului, niste fiole din plastic in care era un medicament naturist tot din zmeur.
    Incercati cine stie poate va ajuta oricum este pe baza de plante.
    Succes!
  •  
    • 18 mesaje
    29 Nov 2008, 20:46
    0 0
    Ai dreptate,59 este anul nasterii,si ma cam chinuiesc bufurile astea de vreo 3 ani.am observat ca daca iau in greutate chiar si2 kg.incep iar.Dar nici nu as dori sa fac vreun tratament hormonal.Mi-e frica de urmari.
  •  
    • 16 mesaje
    21 Mar 2010, 16:39
    0 0
    buna,eu iti recomand tot produse naturiste numai ca ce iti recomand eu e de la Life Care,si pe langa faptul ca iti opreste bufeurile iti mai aduce in organism si calciu, fier, magneziu, potasiu si vitaminele A, B12, E, C si K.Contine Carbonat de calciu, Extract din trifoi rosu (Trifolium pratense), Vitamina C , Vitamina E, Alte ingrediente: agent de incarcare - hidroxipropilmetil celuloza; fibre - din mazare ; emulgator - saruri de magneziu ale acizilor grasi