BTS- cine a suferit de asa ceva?

•  
    • 45 mesaje
    26 Feb 2002, 13:57
    0 0
    Ca eu nu sunt parsiva si recunosc!
    A fost cea mai proasta perioada a vietii mele.
    Inca nu am scapat de virus.
    Se baga cieva in discutie?
  •  
    • 1445 mesaje
    26 Feb 2002, 14:50
    0 0
    /
  •  
    • 45 mesaje
    26 Feb 2002, 14:56
    0 0
    BOLI CU TRANSMISIE SEXUALA
  •  
    • 412 mesaje
    26 Feb 2002, 17:28
    0 0
    Ce fel de boala? care dinre ele?
    Nu am avut altceva decat "candida"..ne putem insa inforam de pe siteuri internet si poate "te ajutam" sa scapi de virus...
    Nu cred ca e o rushine sa recunoshti ca ai o problema si ca vrei sa o rezolvi..cel puztin nu in lumea in care traiesc eu, nu inzilele noastre...
    Anca, da-ne detalii...
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    26 Feb 2002, 20:31
    0 0
    Spune fata draga...si ai incredere...nu rade nimeni si nu incearca nimeni sa fie rau...
  •  
    • 45 mesaje
    27 Feb 2002, 09:51
    0 0
    jad
    esti f. simpatica...
    imi inchipuiam eu ca sunteti fete bune si nu radeti de mine
    sincera sa fiu...poate sa si rada cineva ...ca ma doare undeva...
    Eu am avut o boala de genul asta"condilomatoza"...am suferit mult datorita complicatiilor aparute si greselilor medicilor...
    pana la urma...tot la "cutit" am ajuns si am scapat
    dar "iubitul" meu(care a fost"purtatorul") mai are si acum condiloame si...tot amana sa mearga la interventie.
    Daca cineva a mai avut...sau ati auzit...astept comentarii
  •  
    • 1445 mesaje
    27 Feb 2002, 11:54
    0 0
    -
  •  
    • 45 mesaje
    27 Feb 2002, 15:21
    0 0
    da. dar altii nu sunt chiar asa de paraleli si vad ca nu vor sa ajute.
  •  
    • 412 mesaje
    27 Feb 2002, 18:15
    0 0
    Anca, daca iubitul tau care tzi-a dat boala este inca "actual" ai grija ca te reinfectezi...Noi femeile suntem can prea intzelegatoare cu barbatzii...sau poate sunt eu cam exigenta...Anca, trateaza-te sio ai grija de sanatatea ta pt ca noi femeile putem face complicatzii urate care se rezolva sau nu....
    Si atunci poate ca "iubitul" va cauta pe altcineva...
    Nu shtiu de ce sunt rea astazi..M-am sculat cu fatza la cearceaf
    Nu sa fiu rea a fost intentzia mea...sa nu ma intelegi greshit, anca..ok??
    Nu am avut decat o simpla candidoza care m-a stresat ceva timp si pe care am capatat-o imediat dupa nashterea copilului...
    Oricui i se poate intampla ce tzi s-a intamplat tzie...de ce ar rade cineva???
  •  
    • 45 mesaje
    28 Feb 2002, 10:32
    0 0
    merci pt. mesaje...
    e f. adevarat ca e o boala urata si recidiveaza
    vanesa, nu e bine sa scoti cornitele asa...fara motiv
    iubitul meu a luat chestia asta de la fosta, boala a stat "incubata" atata vreme cat el nu a mai avut relatii sexuale cu altcineva
    dupa ce ne-am cuplat, boala s-a declansat la amandoi, evoluand identic...am avut discutii aprige(de unde am luat-o, oare unul dintre noi minte)...dar s-a rezolvat
  •  
    • 412 mesaje
    28 Feb 2002, 16:33
    0 0
    Anca,

"am scos cornitele" pentru a te ajuta...vroiam sa te fac sa intelegi(daca mai e cazul) ca el trebuie sa se trateze!! Iar daca e cazul sa mergetzi la medic impreuna..Am o prietena care a trecut printr-un calvar asemanator....prietenul nu a vrut sa se trateze(la el boala se manifesta nu tocmai violent, ca la ea)...In final ea este sterila! Acum are 35 ani si nu mai poate avea copii iar el a parasit-o tocmai din acest motiv
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    28 Feb 2002, 16:54
    0 0
    STOP!
    Este un subiect delicat, dar nu o catastrofa! Va spun imediat ce si cum, fete rele ce sunteti!
  •  
    • 45 mesaje
    1 Mar 2002, 14:21
    0 0
    jad
    m-am speriat rau
    eu m-am tratat acum 1 an si NU MAI AM NIMIC...am devenit imuna,nici macar nu facem sex protejat
    Nu cred ca sunt sterila...am ramas insarcinata de-atunci odata...
  •  
    • 752 mesaje
    2 Mar 2002, 07:42
    0 0
    voie sa zica
  •  
    • 84 mesaje
    21 Mai 2002, 14:59
    0 0
    si cum a fost operatia de papiloma virus? si eu am minunea asta si nu vrea sa treaca pace. ma ung cu podofilina, atit. mai stie cineva un remediu bun?
  •  
    • 3 mesaje
    4 Aug 2003, 19:29
    0 0
    Scumpa mea,eu am avut acum 3 ani asa ceva si m-am vindecat.Nu mai stiu clar diagnosticul dar am avut ca niste bubite mici si marunte,una linga alta pe vagin si pe col.M-am dus imediat la doctor,ma cauterizat,a luat bubita cu bubita si a distrus-o.Am mers apoi din 2 in 2 zile la control.Nu am maifacut sex apoi vreo 7 luni....Pentru ca asa am vrut eu...nu pentru ca nu era voie.Si partenerul trebuie sa faca tratament.Bafta
  •  
    • 124 mesaje
    28 Feb 2006, 02:49
    0 0
    acum am descoperit si yo ca am..sunt f speriata,am citi niste documentare despre ac boala si sincer m-am "crucit".exista si condilomatoza gigant,arata oribil,de speriat.acum am inceput un tratament care sper ca v-a da rezultate...(ovule,spalaturi,tratament local la doctor)stii cumva cum apare?nici yo nici partenerul meu nu am avut relatii cu alte pers....100%sigur...nu inteleg....mie ginecologul mi-a mai spus ca tre sa fac neaparat si examenul la sange...deoarece persoana care mi-a dat ac boala e posibil sa aiba mai multe....nu stiu ce sa cred...