stenoza mitrala
-
28 Nov 2008, 18:270 0Ieri MAMA mea a fost diagnosticata cu stenoza mitrala. In urma cu 9 ani i s-a montat un cardiostimulator cardiac. Dupa aprox.3 ani, a inceput sa tuseasca, obosea din ce in ce mai repede chiar daca se deplasa pe distante scurte. Controlul la cardiostimulator il facea la inceput o data pe an, dupa aprox.4 ani de doua ori pe an iar de ceva timp din trei in trei luni.
Ieri am fost la clinica particulara unde da consultatii dr. care a operat-o pe MAMA. Am preferat sa mergem la clinica privata unde consultat dl.dr si nu la Fundeni pentru a i se acorda mai multa atentie si pentru a-i spune dr.simptomele pe care le are MAMA de ceva timp. A consultat-o intr-adevar o ora si jumatate. Ne-a spus exact ce are si ce trebuie facut. Schimbarea a trei valve, coronografie si probabil inlocuirea cardiostimulatorului.
Am programat-o astazi la Spit. Fundeni pentru investigatii suplimentare si.... probabil, dupa cum a spus dr. operatie.
Din suflet va rog, cine s-a confruntat cu un asemenea caz in familie sau nu numai sa-mi de-a detalii.
Ma intereseaza gravitatea operatiei (MAMA mea are 74 de ani si nu mai sufera de vreo alta boala).
De asemenea m-ar interesa cat trebuie sa oferim doctorului (doctorilor).
Va rog sa ma ajutati cu ce stiti.
Este vorba de MAMA -
1 Dec 2008, 20:18chiar nu s-a confruntat nimeni cu o asemenea boala, sau nu a auzit pe cineva apropiat ? va rog sa intrebati, inca mai astept ceva de la voi.
-
4 Dec 2008, 20:06nu-mi vine sa cred ca nicio eva nu s-a confruntat cu asa o boala sau macar sa fi auzit ceva despre ea.
eu oricum m-am documentat intre timp si am aflat tot ce-mi trebuia.
va multumesc mult. se pare ca aici problemele cu adevarat importante cam sunt ignorate.
SARBATORI FERICITE !!!!