Urgent....va rog un sfat!!!!!!!

•  
    • 3 mesaje
    24 Mai 2004, 13:13
    0 0
    Dragi eve, am o super problema...si maie si urgenta...Sunt disperata...Poate cineva sa ma ajute?!?
    Exista pastile care sa intarzie ciclul?
    si cat timp? O saptamana se poate?
  •  
    • 1105 mesaje
    24 Mai 2004, 13:34
    0 0
    NU EXISTA!
    Exista tot felul de porcarii care ti-l deregleaza, dar niciodata cum si cit vrei tu..
    Consoleaza-te cu ideea...
  •  
    • 3 mesaje
    24 Mai 2004, 13:51
    0 0
    Esti sigura? sunt foarte dezamagita....credeam ca se poate face ceva in acest sens...sportivele cum fac?
    Tu ai incercat ceva anume?
  •  
    • 14 mesaje
    24 Mai 2004, 15:02
    0 0
    NU STIU, dar ai grija...am inteles ca produc dereglari hormonale importante si pot avea urmari nashpa!!!!
    Nu o poti rezolva altfel?
  •  
    • 100 mesaje
    24 Mai 2004, 15:18
    0 0
    Dar de ce vrei tu neaparat si urgent sa iti amani ciclul? Nu e bine sa faci chestia asta si cred ca iti dai si tu seama de asta. Eu am auzit (doar am auzit ca de incercat nu am incercat) de o metoda dar e valabila doar in cazul in care iei pilule anticonceptionale. Nu stiu exact, poate fetele sa stie ceva mai mult.
  •  
    • 200 mesaje
    24 Mai 2004, 15:23
    0 0
    Exista Draga mea. Daca iei anticonceptionale,nu trebuie decat sa iei urmatoarea folie fara sa faci pauza de 8 zile.Deci dupa ce ai terminat prima folie tu trebuie sa faci o pauza de 8 zile in care iti vine ciclu,dar nu mai faci pauza si in ziua urmatoare iei prima pastila din o noua folie. In felul acesta nu iti mai vine ciclul in luna respectiva.
    Problema e ca nu trebuia sa o faci des ca nu e indicat ,dar cand e urgent,de 2 ori pe an se poate. Eu am incercat cand am mers la mare anul trecut,ca sa nu am surprize acolosi sa pot face plaja.Doctorul ginecolog m-a sfatuit.
    Asta e singura metoda pe care o stiu
    Bafta
  •  
    • 1105 mesaje
    24 Mai 2004, 15:41
    0 0
    Nu stiu ce doctor este asta...Sa te deregleze asa doar pt. plaja..cind exista OB-uri, antiinflamatoare puternice care iti iau durerea cu mina..
    In epoca tampoanelor intravaginale de toate formele si marimile..cu siguranta ca gasesti si alte solutii.
    Bafta!Incearca cu anticonceptionalele daca esti curajoasa, dar pregateste-te de..un ciclu furtunos tare atunci cind iti va veni..