pot fi insarcinata??

•  
    • 10 mesaje
    27 Nov 2008, 01:55
    0 0
    salut!!
    luna trecuta mi-a venit cm-ul de 2 ori, p 2 si p 27,ceva cam ciudat pt mine...dar luna asta nu mi-a venit...precizez k am logodnic si avem relatii sexuale fara sa ne protejam(prezervativ sau pastile)si e f.atent...oare sunt insarcinata??si dak sunt...c fac??eu nu vreau un copil de acum...
    multumesc!! :*
  •  
    • 470 mesaje
    27 Nov 2008, 09:12
    0 0
    Cum adica prezervativ sau pastile?Adica.. pastilele nu le iei permanent?
  •  
    • 316 mesaje
    27 Nov 2008, 09:26
    0 0
    daca am inteles bine, nu va protejati deloc, adica nici prezervativ nu folositi, nici pastile nu iei.
    ce poti sa faci? pt moment un test de sarcina. pe urma mai vezi tu..
  •  
    • 38 mesaje
    27 Nov 2008, 10:31
    0 0
    Daca ai avut pe 27.10 ultimul ciclu inseamna ca ieri sau alaltaieri trebuia sa vina mai asteapta si tu acteva zile eventual si fa-ti un test cu urina de dim k e mai relevant,alte simptome?
  •  
    • 261 mesaje
    27 Nov 2008, 10:59
    0 0
    fa un test de sarcina,si mie mi-a intarziat 3 sapt,parca aveam greturi,ameteli,eram sigura ca sunt insarcinata dar...am facut 3 teste au iesit negative,am fost si la doct si nu aveam nimic,mi-a spus ca de la stres am avut o dereglare deci nu te speria,fa un test mai intai..
  •  
    • 10 mesaje
    27 Nov 2008, 13:01
    0 0
    nu ne protejam de deloc,nici pastile nici prezervativ. nu am nici un fel de simptome cum as putea sa fiu insarcinata, dar faptul k nu mi-a venit ma pune p ganduri...nu am mai patit asa
    mersi mult pt.sfaturi!!
    :*:*