vaccinul anti HPV
-
26 Nov 2008, 18:240 0Sunt bunica unei fetite din clasa a IV/a, care ar trebui sa faca vaccinul anti virusul HPV. Sunt mame care au acceptat? Ce efecte secundare au avut fetitele? Va rog sa/mi raspundeti!
-
26 Nov 2008, 19:04intrati pe CAMPANIE NATIONALA DE VACCINARE UNICA IN LUME si pe Silgard TRATAMENT PT CANCERUL DE COL UTERIN si cititi acolo. Concluzia o trageti singura. pt fetita mea eu spun -----NU
-
26 Nov 2008, 20:50categoric sunt CONTRA! Este un vaccin nou netestat deajuns,de reactiile adverse aparute in timp,nu se stie nimic!!
Copii nostrii sunt cobai?? Oare cine cistiga din aceasta cavalcada,sau e o sansa de cistig pentru cineva??Ca ai nostii suspusi ,nici pomeneala sa se gindeasca la binele nostru!!! -
28 Nov 2008, 11:24http://cidadededeus.
wordpress.com/2008/11/24/dr-christa-todea-gross-fara-vaccin-exista-statistic-o-protectie-de-peste-99/
Stergeti pauza de dupa citadededeus. ca sa puteti accesa link-ul. Cred ca sunt informatii care ne ajuta sa luam o decizie in cunostinta de cauza si care nu sunt spuse in campania pro-vaccinare