unde se face Papanicolau?
-
23 Mai 2004, 20:330 0va rog mult sa imi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari(daca nu deranjez):
Unde se face testul Papanic?
Cat costa si daca am reducere pt studenti?
imi trebuie trimitere de la medicul de familie?
Va multumesc anticipat si va pup,
Mari -
23 Mai 2004, 21:03http://www.gynecoland.ro/tarife.html
acolo vei vedea tarifele, se acorda reducere pentru eleve si studente, te poti duce si fara trimitere de la medicul de familie (este o clinica particulara) -
24 Mai 2004, 10:27inocentza , pentru eleve si stdente sunt recomandate cabinetele de planning familial.Consultatiile sunt gratuite , iar analizele sunt foarte ieftine ( nu-ti pot spune exact , pentru ca eu mi-am schimbat medicul de vre-un an ).Examenul Papanicolau este foarte usor de facut , nu doare absolut de loc si dureaza un minut.Se ia cu o periuta foarte mica putina secretie de pe colul uterin si se analizeaza la laborator .Este foarte bine sa-l faci anual pentru ca prin el se depisteaza cancerul uterin in toate fazele sale .Nu esti niciodata prea tanara sa faci asemenea analize!Iti spun din proprie experienta ...
-
26 Mai 2004, 17:32buna! iti recomand clinica "Simona SRL" pt ca acolo l-am facut si eu, iar ca pret acum un an era 300 mii consultatia, iar testul tot atata! succes