Dureri de spate
-
25 Nov 2008, 17:510 0Buna fetelor.as vrea sa vaaintreb daca a trecut cineva printr-o experienta similara cu a mea.am scolioza descoperita de la 18 ani .acum am 30,si vreau sa fac un bebe.dar am dureri de coloana deja,fara sa fiu insarcinata.cand o sa fiu isarcinata oare cum o sa rezist?.a trecut careva din voi prin asa ceva?stiu ca trebui sa stau mai mult in pat dar as vrea sa merg la munca.stiti pe cineva sau pe undeva un salon de masaj pentru gravide sau ceva care sa-mi usureze sarcina in situatia mea?Va multumesc
-
25 Nov 2008, 17:56sunt mari durerile?
lipsa de mişcare poate agrava durerile de spate
eu n-am avut probleme în timpul sarcinii însă după naştere m-a durut groaznic coloana
dupa ce am început să fac gimnastică aerobică au dispărut ca prin minune -
25 Nov 2008, 18:00durerile sunt tot timpul.si fac gimnastica medicala acasa.degeaba.sunt si slabuta nu sunt grasa ,tot degeaba
-
25 Nov 2008, 18:34mare grijă ce fel de gimnastică faci în timpul sarcinii
şi eu am facut multă mişcare şi am născut prematur din cauza efortului
lucrurile nu merg întotdeauna ca la carte
şi nu am avut contracţii sau sarcină cu probleme pe parcurs
brusc mi s-au rupt membranele la 32 de săpt.
mare grijă!
baftă -
25 Nov 2008, 23:55Scolioza am si eu tot de la 18,acum am 33 ani.Asa am avut si eu dureri de spate permanent,am dus si o sarcina la capat fara nici un fel de probleme.Am descoperit acum un an un medicament naturist pe baza de refacere moleculara,eu stiu ca se ia si daca esti gravida.Nu am apucat sa iau decat cateva pastile si durerile au incetat.Daca doresti sa-ti dau nr de tel al doctorei de unde poti comanda medicamentul si poti sai pui si intrebari la telefon contacteaza-ma pe adresa de email ancasimanu@yahoo.com