anemia

•  
    kti
    • 1327 mesaje
    24 Nov 2008, 15:55
    0 0
    ştie cineva vreun trarament naturist pentru anemie?
  •  
    • 1037 mesaje
    25 Nov 2008, 09:49
    0 0
    ceai de coacaze negre
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    25 Nov 2008, 09:54
    0 0
    mersi
    m-am gândit la siropul de coacăze negre dar conţine enorm de mult zahăr
  •  
    • 15 mesaje
    25 Nov 2008, 11:38
    0 0
    Pe la 16 ani si eu sufeream de anemie si pot sa iti spun ca am luat in permanenta timp de cateva luni bune suplimente nutritive din farmaciile naturiste.Incearca sa iti faci un program de masa adecvat in care sa cuprinzi destui carbohidrati si cat mai multe fructe care sunt pline de fibre.
    Incearca sa mananci dimineata,si in general sa ai cele 3 mese pe zii regulat si poti sa mananci si intre mese fructe si iaurturi ,asa nu risti sa te ingrasi.
  •  
    • 15 mesaje
    25 Nov 2008, 11:40
    0 0
    Pe la 16 ani si eu sufeream de anemie si pot sa iti spun ca am luat in permanenta timp de cateva luni bune suplimente nutritive din farmaciile naturiste.Incearca sa iti faci un program de masa adecvat in care sa cuprinzi destui carbohidrati si cat mai multe fructe care sunt pline de fibre.
    Incearca sa mananci dimineata,si in general sa ai cele 3 mese pe zii regulat si poti sa mananci si intre mese fructe si iaurturi ,asa nu risti sa te ingrasi.
  •  
    • 15 mesaje
    25 Nov 2008, 11:40
    0 0
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    25 Nov 2008, 18:37
    0 0
    mersi de sfat
    eu am un deficit de vitamina b12 din cauza oboselii
    fierul e f bun în analiză
    dar eu nu prea mănânc carne roşie şi nici ouă multe din cauza colesterolului
  •  
    • 681 mesaje
    26 Nov 2008, 00:00
    0 0
    Da exista tratament naturist foarte bun, contacteaza-ma pe email si-ti dau nr. de telefon al unei doctorite din bucuresti unde poti comanda tratament naturist ce da rezultate excelente.