mi-e jena ....dar

•  
    • 5 mesaje
    24 Nov 2008, 14:43
    6 0
    Din cauza unei diaree urate (de care nu mai scap) ma ustura fundul de nu mai pot.
    Am incercat sa ma spal cu apa calduta dupa fiecare scaun, s-mi dau cu crema de galbenele...dar la birou nu prea pot.
    Sfaturi?
    Cum ajung acasa le urmez
  •  
    • 2386 mesaje
    24 Nov 2008, 15:48
    0 0
    Du-te la dr si vezi ce-i cu diareea ca nu e normal sa dureze.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    24 Nov 2008, 15:56
    0 0
    diareea de durată nu e deloc de neglijat. te poţi dezhidrata. du-te la medic!
  •  
    • 53 mesaje
    25 Nov 2008, 22:53
    0 0
    DRAGA MEA FETELE AU DREPTATE VA TREBUI SA MERGI LA UN MEDIC PTR A VEDEA CE ESTE CU DIAREEA ASTA DAR PANA UNA ALTA PTR A/TI CALMA PUTIN USTURIMILE CARE LE AI INCEARCA SA STAI SEARA CAND AJUNGI ACASA CU FUNDUL IN CEAI DE MUSETEL CU GALBENELE.
  •  
    • 38 mesaje
    27 Nov 2008, 01:25
    0 0
    buna fetele..Imi pare rau ca ti se intampla asa ceva,acum 2 sapt tata a patit la fel din cauza la niste oua crede el...i-am luat de la farmacie Immodium si Prolyte pulbere-saruri minerale se preapara ca un ceai uz oral evident a doua zi nu mai avea nimic se simtea doar obosit dehhh, si cum spun si fetele du-te si la doctor daca nu vezi vreo schimbare cu medicamentele astea..sanatate multa
  •  
    • 38 mesaje
    27 Nov 2008, 01:28
    1 0
    Revin cu o completare..Sarurile astea minerale mi le-a dat farmacista tocmai pt faptul ca la diareea asta indelungata si floricica te deshidratezi vorba lui Kty.
  •  
    • 38 mesaje
    27 Nov 2008, 01:29
    0 0
    Interesant eu am scris floricica sunt foarte sigura si s-a postat floricica..doar nu oi fi luat-o razna
  •  
    • 38 mesaje
    27 Nov 2008, 01:31
    0 0
    AAAAa gata m-am prins ne...rocita e un cuvant urat si nua vem voie sa folosim astfel de expresii aici..foarte tare scz dar mi se paruse ca o iau razna cand am vazut si a doua oara