o parere, va rog!!

•  
    • 53 mesaje
    23 Nov 2008, 20:17
    0 0
    salutare tuturor..

Acum 2 zile trebuia sa-mi vina menstruatia si inca astept, dar nimic...azi am avut doua-trei picaturi si atat! Iau anticonceptionale, dar acum incerc sa-mi dau seama daca e posibil sa fi sarit vreo pastila..ma gandesc la tot ce-i mai rau. Momentan, o sarcina nu ar fi deloc bine-venita!
    Voi ce parere aveti? E posibil sa fie vorba de sarcina? Mi-e teama sa fac si testul..
    Multumesc pt raspunsuri!
  •  
    • 1022 mesaje
    23 Nov 2008, 21:29
    0 0
    daca iei de mult timp pastile se reduce cantitatea incat aproape nu mai e deloc.
  •  
    • 357 mesaje
    24 Nov 2008, 11:23
    0 0
    nu esti gravida, sigur, dar nici sa nu mai ai deloc nu-i corect. sa nu fie vreo pb de sanatate...mai stai putin, vreo saptamana, si dupa aia fa un test si du-te si la dr.
    stai relativ lol linistita!
  •  
    • 160 mesaje
    24 Nov 2008, 12:21
    0 0
    de la o pastila uitata, chiar 2, nu se intampla nimic, stai linistita. in perioada de pauza de 7 zile poate sa iti vina in oricare din aceste 7 zile. la fel am patit eu luna trecuta. de obicei imi vine in a doua zi de pauza, dar luna trecuta mi-a venit abia in a 5-a. so, relax, ca vine el. daca totusi nu vine deloc ar fi bine sa mergi la doctor.
    multa sanatate!
  •  
    • 53 mesaje
    24 Nov 2008, 20:21
    0 0
    va multumesc mult pt raspunsuri!
    intotdeuna mi-a venit exact in a3-a zi de pauza..
    in ultima perioada am lucrat foarte mult si m-am trezit numai la 5 dimineata, lucrand cate 12-13 ore pe zi. am avut un proiect mai dificil si asta e...
    poate fi si asta una dintre cauze, ma gandesc eu! sper sa fie asta!