va rog, interpretare rezultate

•  
    • 13 mesaje
    22 Nov 2008, 19:23
    0 0
    buna fetelor! de curand mi-am facut si io examenul de secretie vaginala si mi-a iesit : epitelii relativ frecvente; leucocite rare; mucus rar; flora grupa 3; frecventi bacili gram - ; rari coci gram + . am intrebat doctorul si mi-a spus ca este o infectie.mi-a dat sa iau ovule klion si atat. credeti ca acea infectie poate sa fie candidoza?
  •  
    • 38 mesaje
    22 Nov 2008, 23:19
    0 0
    posibil sau poate sa fie chlamydia sau gonoree sunt multe care seamana intre ele si practic au acelasi tratament cel mai bn este sa te duci la medicul care ti-a dat tratamentul si sa iti spun despre ce tip de infectie este vorba sau chiar la alt doctor cu rezultatul analizelor sa te lamureasca mai bn daca dr tau nu a avut "timp"...ai grija de tn si atentie ca tre sa se trateze si partenerul tau, daca nu ai inca viata sexuala posibil sa fie candidoza pt ca numai asta se poate lua si de pe colacul wc,,sanatate
  •  
    • 354 mesaje
    23 Nov 2008, 00:27
    0 0
    Analiza nu identifica o candidoza (infectie cu ciuperca Candida albicans)! ! Se identifica o infectie cu germeni microbieni sub forma de bacili gram negativi si coci gram pozitivi , fara insa a se specifica denumirea lor(Chlamidia sp.,E.coli, Gonococcus,Staphylococcus etc) caci ..deh.. analiza de identificare presupune manopera si costuri mai mari !! Daca nu ai si alte simptome caracteristice unei BTS(boala cu transmitere sexuala ) nu te panica!!
  •  
    • 142 mesaje
    23 Nov 2008, 10:50
    0 0
    ovulele klion d sunt f bune,putea sa-ti dea si niste metronidazol oral.daca ai un partener atunci si el trebuie sa urmeze trat oral...
  •  
    • 13 mesaje
    23 Nov 2008, 15:41
    0 0
    multumesc fetelor! iubitului meu i-a dat doct sa i-a dalacin(6 pastile) deoarece i-am spus ca are mancarimi in zona genitala si presupun ca pt asta i-a dat. dar pt acea infectie lui nu i-a dat nimic. ce credeti ar trebui sa ia?pupici
  •  
    • 142 mesaje
    23 Nov 2008, 17:06
    0 0
    pai dalacin este pt infectii cu anaerobi(si klion la fel),banauiesc ca de aia i-a dat.este contraindicat sa aveti relatii intime pe perioada tratamentului.
  •  
    • 1022 mesaje
    23 Nov 2008, 21:31
    0 0
    poate fi vorba de gonococi, e posibil sa fi avut gonoree candva, deobicei trebuie tratament si partenerului.