sa fie vorba despre HIMEN ELASTIC??
-
0 0am aproape 21 de ani..mi am inceput viata sexuala la 18ani jumate..nu am sangerat niciodata desi am avut dureri aproape de fiecare data..nu s a intamplat de prea multe ori, apoi m am despartit de baiatu respectiv si abia dupa 5 luni ne am impacat si am mai facut o 1data..a fost dureros, la fel ca prima data, la inceput nu a putut sa ma penetreze insa a incercat si a 2 oara..de atunci a trecut 1 an si am mai avut 2 incercari de face sex, cu 2 baieti diferiti, la perioade de 5-6 luni...nici unul nu m a penetrat fiindca ma durea...este normal sa fie asa ..sau este vorba despre un himen elastic.......multumesc mult..pupici evelor
-
larisa mergi la medic pentru a fi sigura ca n-ai nici o infectie.
totusi iti spun ca aveam o prietena prin liceu pe care a durut-o un an de cate ori facea sex (cam 1-2 ori pe luna), la inceput fff rau apoi s-a mai redus durerea dar a durut-o muult timp. deci nu e chiar asa de neobisnuit. mai ales daca nu faci sex f des.
ai grija sa folosesti mereu lubrifiant, sa fii relaxata etc si mai ales sa fii cu o persoana pe care o iubesti si in care poti avea incredere pt a te relaxa
-
asa e la inceput, mai ales daca nu numai tu, ci si partenerul sunteti lipsiti de experienta.
plus de asta, s-ar zice ca relatia cu primul partener nu a fost tocmai reusita - ceea ce, fireste, ar explica dificultatea ta de a te relaxa si abandona simturilor.
probabil ca urmatoarele incercari s-au bazat pe aceasta "lectie" invatata de tine din experienta cu ex-ul: "ma doare pt ca prefer sa fiu virgina din nou decat sa stiu ca m-am daruit cui nu merita."
virginitatea este mai degraba o chestie psihica decat o membrana subtire aflata la intrarea in vagin. cand vei reusi sa iti inlaturi "himenul" mental, inseamna ca ai reusit sa iti dai voie sa te bucuri de placerea de a face sex.