epilare la baieti
-
0 0cum sa il epilez pe iubitul meu? nu mai suporta lama, k il mananca la crestere si in ultimele lu, i am luat o crema de epilat ,de la farmec ,dar vad k nu se acomodeaza bine cu ea deoarece se irita se inroseste iar de ceara nu vrea sa auda k zice k asta e pt femei....vrea sa fie finut pt mine si nu gasesc metoda....help ! un sfat fetelor,cum va epilati barbatii?
-
Prietenul meu foloseste un aparat de tuns setat pe cea mai mica lungime a firului de par. Nu doare, nu se irita si nici nu are probleme cind ii creste parul pentru ca nu e ras, ci e doar tuns foarte scurt (1 mm). A incercat si cu lama, dar asa e mult mai ok, plus ca ii ia si mult mai putin timp.
-
postat de: mimo la data: 2008-11-23 20:23
Rau a-ti ajuns sa va depilati barbatii,(unele)mai suflatile si-n fund,iar peste citiva ani mirati-va de ce a-ti ajuns "cirpe de sters pe jos"
care-i legatura cu carpele ca nu pricep
astea de isi lasa barbatii cu par, ia incercati voi sa il faceti sa se tunda colea jos, sa vedeti ce misto e pe urma
o sa va apucati sa-l epilati voi daca nu mai vrea el s-o faca
-
iguana, intrebi : """help ! un sfat fetelor,cum va epilati barbatii? """
pai noi sa-i epilam?
din fericire, nu am maimuta in casa, altfel il trimiteam val-virtej la fetele alea care au meseria asta, nu sa o fac eu acasa.
mai, cine zice ca nu-i plac barbatii epilati, ingrijiti, lucrati, frumos mirositori , minte!