Vaginoza bacteriana
-
21 Nov 2008, 15:360 0Buna tuturor
Am fost diagnosticata cu Vaginoza bacteriana. Ca tratament mi-a fost dat ovule Flagyl ovule si spalaturi cu Tantum Rosa. Ce parere aveti ? S-a mai confruntat cineva cu aceasta, ce tratament a urmat ?
Multumesc frumos. -
21 Nov 2008, 15:57Cred ca aici as putea sa te ajut cu un sfat. Nu stiu daca o sa il gasesti, dar mi-e mi-a propus ginecologul un produs nou pe piata (l-am gasit destul de greu si cind am sunat la firma importatoare am aflat ca deocamdata nu au pusa la punct distributia) GynieL, capsule vaginale continind probiotice. Ele au rolul de a regla PH - ul din vagin (de fapt scad PH-ul) si astfel mediul nou creat impiedica proliferarea oricarei bacterii rele de acolo. AM dat pe el in farmacie 39 RON si este un tratament pentru 15 zile. M-am documentat pe internet si am vazut ca in alte tari acest produs continind probiotice este foarte recomandat cu rezultate foarte bune. Pe cutie scrie ca este importat de firma Hyllan Pharma, tel 425.55.66
-
21 Nov 2008, 17:09tratamentul vaginal se combina,de obicei cu cel pe cale orala,de obicei metronidazol pt ambii parteneri
-
21 Nov 2008, 20:33Iti multumesc mult pt sfat si pt recomandarea ta, am sa incerc sa sun la acel numar de telefon.
Sa inteleg ca tie ti-a trecut si nu ai mai facut ? -
23 Nov 2008, 13:57Da, Elena CT, este un tratament bun, numai sa-l respecti cu strictete si fara contact pe durata tratamentului.
-
5 Iun 2011, 21:06pentru vaginoza eu am folosit feminella vagi c, mi-a trecut in 6 zile si nu a fost nevoie de prelungirea tratamentului. Il mai folosesc atunci cand am tratament cu antibiotice pentru protejarea florei.
Sanatate!