Cea mai mare dovada...
-
19 Nov 2008, 09:220 0de dragoste ptr cei dragi este sa avem grija de noi.DA,de noi Evelor.
Suntem fragile si bolnavicioase si chiar trebuie sa mergem la dentist si ginecolog de 2 ori pe an,si o dat la 3-4 ani sa facem o ecografie dc ni se pare ca nu e totul bine cu noi.
Nu sunt ipohondra si nu incurajez ipohondria,insa cum stim sa fim frumoase,curate,aranjate ,parfumate hai sa fim si sanatoase! -
19 Nov 2008, 12:03Personal mi se pare foarte normal ce spui tu. La dentist nu merg de doua ori pe an dar nici nu am probleme majore insa ma prezint la ginecolog o data la sase luni si imi fac analizele de sange, urina etc, cu aceeasi frecventa. Pe motivul asta multi se uita chioras la mine si par ciudata!
-
19 Nov 2008, 15:36In principiu sunt de-acord. Dar daca te iei dupa toti medicii cate controale trebuie sa-ti faci, iti petreci tot timpul pe la medic si banii, mai ales.
Ganditi-va: cel putin o data la gineco, dentist, dermato, oculist, analize si lista poate continua. -
27 Nov 2008, 01:50Poi daca in pricipiu esti de acord Printe ce sa intelegem din mesajul tau ca nu ar trebui sa facem analizele de rutina?..a nu se intelege lunar dar la 6 luni eu cred k e bn pt o femeie sa isi faca un papa nicolau si alte teste de secretie,un control stomatologic macar la un an daca nu sunt probl majore..mai bn dai acum niste bani decat mai tarziu o caruta nu crezi?..plus ca analizele asta sunt gratuite daca muncesti ai uitat?
-
29 Nov 2008, 11:00Eu am impresia ca totul a devenit un comert, chiar si medicina, din pacate. Pt fiecare organ, aproape trebuie sa te duci la control. Si daca mai si ghinionul sa dai peste vreun medic incompetent, chiar ca te imbolnavesti de-a binelea.
In Occident, analizele si consultatiile nu sunt gratuite.