scurgeri maronii
-
6 2luna trecuta dupa ce am avut ciclu am avut timp de 5 zile niste scurgeri maronii.am crezut ca e de la o raceala pe care am avut-o,dar mi-au aparut si luna asta.mi se pare ciudat...nu stiu de la ce e.insarcinata n-am cum sa fiu(m-am protejat de fiecare data)anticonceptionale nu iau.....
-
mergeti la medic, deoarece acestea sunt simptomele celei mai parsive boli; o boala pe care medicii de-aici o trateaza cu nestiinta si indiferenta, iar in strainatate cu multa cercetare.
se numeste endometrioza. niciun medic nu te intreaba la un control de rutina daca ai asa ceva... si astfel aceasta boala, in cele mai multe cazuri, este descoperita tarziu, cand apar si dureri foarte mari; iar de tratat, singura cale este operatia ...
sanatate! -
am citit de endometrioza si m-am cam ingrozit.
si eu asta vara am avut doua luni la rand, exact la mijlocul menstrei sangerari maronii insotite de niste dureri ca de cutite in dreptul ovarelor.
am mers la urgente, la o clinica de stat de aici, din anglia si nu mi-au facut mare lucru... in fine in doua trei zile mi-a trecut, am zis ca cine stie..
a doua luna iar mi-a aparut. am fost la un spital privat si am dat 300 de lire numa sa ma vada un ginecolog care mi-a zis ca e de la ovulatie. mi-am facut si papa nicolau si ecografie la ei si au iesit perfect.
prin august am avut ocazia sa ajung in romania si m-am dus la medicover. doctorita mi-a facut control ginecologic si mi-a zis ca pare in regula, mi-a luat si lama, dar m-a anuntat apoi ca s-a facut o incurcatura si rezultatele sunt neconcludente. eu deja plecasem. acum o luna mi-am facut iar o eco si cica e totul perfect.
mentionez ca de atunci nu mi-au mai aparut scurgeriile respective.
eu am ramas totusi in ceata.. si acum am mai citit si de boala asta de mi s-a facut pielea ca de gaina.. brrr...
a.. plus ca dr ala englez de la spitalul particular cand l-am intrebat si ce fac daca apare si luna viitoare.. mi-a zis ca 'sa speram ca nu se mai intampla'
si i-am dat 300 de lire numa sa ma vada ca restul au costat separat
puii mei... -
Buna Madutza,
;i eu am niste pete maronii inainte de ciclu.
Acum ar trebui sa imi vina, desi nu vreau, si de ieri au inceput sa imi apara niste scurgeri.
Eu am destule analiye si e totul ok, insa am avut o rana pe col pe care am cauterizat/o.
Nu stiu de la ce este exact.
Se spune ca atunci cand esti insarcinata iti apar cateva pete maronii.
Eu zic sa iti faci o colposcopie.