aspirante la bebe

•  
    • 142 mesaje
    15 Nov 2008, 18:41
    0 0
    fetelor unde sunteti?ma refer la cele care-si doresc cu ardoare sa devina mamici...maria5 si celelalte.ati reusit sa va indepliniti visul?eu inca nu,sper ca macar voi sa-mi dati vesti bune.va pup pe toate
  •  
    • 38 mesaje
    27 Nov 2008, 01:58
    0 0
    Buna Ica ne intalnim si aici..ma bucur mult..ai deschis si tu un subiect frumos, ce sa fac astept pana pe 29 vine nu vine..aoleu sa dea D-zeu sa nu vina si sa fie cu ochisori,oricum am continuat cu analizele cum am postat pe vreau si eu sa fiu mamica..chiar azi ma rog ieri i-am dus lu sotu mostra pt spermograma azi e gata si vineri am duc sa interpreteze rezultatul,daca asta e ok or sa urmeze alte analizele mai complexe,asta dupa ce ne asiguram ca sunt sau nu gravida bineinteles,am inteles ca tu te cam lasi batuta,e f bn ca vrei sa fii mai aproape de Dumnezeu dar asta nu te impiedica sa continui cu analizele,,eu merg pana in panzele albe pt un bebe,sambata e mom adevarului ca sa zic asa,revin cu informatii noi, am sperante mari luna asta..sper sa nu fiu dezamagita iar;(
  •  
    VGG
    • 7 mesaje
    27 Nov 2008, 12:03
    0 0
    Eu fac analizele pentru inceperea FIV. Imi pun mari sperante in aceasta procedura.