diane 35
-
0 0fetelor care ati luat anticonceptionalele diane 35 ce parere aveti de ele ?? pt ce le-ati luat si daca v_au ajutat ;sunt foarte curioasa daca intradevar sunt bune pt sebum. astept cat mai multe pareri .
-
eu am folosit diane 35 timp de 3 ani pt tratearea unei dereglari hormonale care imi cauzase si o acnee uratica... acum o luna am intrerupt tratamentul la recomandarea dr ginecolog... insa am scapat de acnee inca din primul an, pe toata perioada secretia de sebum a fost muuuult redusa, metoda contraceptiva sigura in cazul meu... aaaa, si nici nu nu am luat macar un kg in plus
te pup si numai bine -
draga mea am o nelamurire ai luat trei ani diane 35 fara nici o pauza?? ai scapat de acnee? acum momentan mai iei alte ac ?
eu sunt la a doua folie de diane 35 le termin si le iau la indemnul medicului endocrinolog pt exces de sebum pe fata si par . te rog daca poti sa imi raspunzi . ma simt bine de la ele doar ca m_am speriat de cate citesc despre ele . multumesc si multa sanatate -
buna draga mea!poate ma poti lamuri si pe mine!stiu ca diane35 sunt acum meleve35 si mi le-a recomandat medicul dar din a cata zi dupa ce incep sa le iau sunt protejata?oare in prima luna imi mai trebuie o metoda de contraceptie?e prima data cand iau pilule si mi-e cam frica sa nu raman insarcinata.multumesc anticipat!
-
si mie mi au fost recomandate pt dereglare hormonala dar nu au avut nici un efect..mie mi leau dat DOAR 3 LUNI!!! nu au avut nici un efect
eu am o puternica dereglare hormonala ..
dar..am inceput sa iau JASMINE si ghiciti ce...au dat rezultat din prima luna...le iau de 10 luni si totul e ok.
btw...dupa 1 an se face pauza? si cat?