SCURGERE VAGINALA URATA

•  
    • 17 mesaje
    13 Nov 2008, 15:26
    3 0
    buna fetelor,va rog ajutati-ma si pe mine intr-o problema.Acum 2 ani am avut o scurgere vaginala ,care a revenit din nou azi.Am niste mancarimi in zona si o scurgere de culoare alba,ca branza de tare.Mi-e rusine sa merg la ginecolog.Am relati sexuale cu un singur barbat si nu iau anticonceptionale.Am inteles ca poate fi vorba de o infectie cu ciuperca dar ce tratament sa iau pt asta.va rog ajutati-ma
  •  
    • 1711 mesaje
    13 Nov 2008, 16:56
    1 0
    ai deja relatii sexuale, dar TI-E RUSINE sa mergi la ginecolog! banuiesc ca nu ai nici un respect pt tine ca persoana

imi pare tare rau pt tine, dar TREBUIE sa ajungi la ginecolog. este de bun simt acest gest. nu te va manca nimeni, pariu?!

asa ca pana cand vei avea curajul sa iti faci programarea, poti face urmatoarele gesturi:

- schimbat lenjeria intima, zilnic, din bumbac;
    -stop contacte sexuale (mai mult ca sigur ca si al tau mandru va face tratament)
    -nu irigatii vaginale (daca faci acest lucru)
    -din ce spui tu pare a fi candidoza vulvo-vaginala. poti lua o pastila de diflucan 150 mg acum, si inca una peste o saptamana (la fel si partenerul) si local (adica in zona vaginala) dai cu pimafucin crema;
    - o alta varianta: macmiror ovule vaginale, cate una in fiecare seara, pentru 10 zile.

dar de baza este, repet, controlul ginecologic, nu vorbele mele!
  •  
    • 48 mesaje
    13 Nov 2008, 18:13
    0 0
    si eu sunt de aceeasi parere ,mergi la dr. sigur ai facut o candidoza si daca nu te tratezi si tu si partenerul o so lungesti si tot la el vei ajunge. Nu fa tratamente dupa ureche se poate agrava ,asa ca fati curaj.numai bine.
  •  
    • 3 mesaje
    14 Nov 2008, 11:20
    1 0
    Nu inteleg de ce ti-ar fi rusine.Pina la urma e in joc sanatatea ta si al lui.....Exista Tergynan,Flagyl....dar mai bine dai o fuguta pina la ginecolog.
  •  
    • 19 mesaje
    14 Nov 2008, 13:20
    0 0
    Draga Bianca, sigur ai o infectie vaginala care poate fi si Thricomonas vaginalis, insa nici una dintre noi nu poate sti sigur care din cele doua presupuse pana acum este, asa ca du-te repede la medicul ginecolog sa-ti faca un examen al secretiei vaginale. Pana atunci nu lua nici unul din tratamentele indicate pe forum, ci cauta pe google plante cu care sa-ti faci igiena intima. Medicamentele nu se i-au dupa ureche atata timp cat nu stii sigur ce ai. Desi par banale, aceste infectii vaginale, repetate, in timp pot duce la cancer. Si inca ceva, daca ai luat antibiotice si ai o candidoza e ceva, insa daca nu ai facut-o, responsabil este amicul tau care ti-a adus-o de la altcineva. Sunt putini barbati care se multumesc doar cu o femeie.
    Sanatate !
  •  
    • 19 mesaje
    14 Nov 2008, 18:39
    0 0
    poti lua Micosyst sau ovule KalionD si o sa vezi ca e bine. si fa spalaturi cu ceai de pelin. tratamentul acesta va trebui sa-l faca si partenerul tau, altfel boala va reveni.
    bafta !
  •  
    • 2386 mesaje
    15 Nov 2008, 11:46
    0 0
    Daca ai facut tratement cu antibiotice, nu e anormal sa-ti apara candida.
  •  
    • 3 mesaje
    15 Nov 2008, 22:27
    0 0
    Rujine nu cred k ar trebuii sa existe . si eo am fost o singura data la ginegolog din aceeasi problema ma iritasem facusem o ciuperca si mia canesten crema . ar trebuii sa ai grija la produsurile cu care te speli si sa folosesti chilotii de bumbac ... Asa ca fugi la doctor
  •  
    • 142 mesaje
    15 Nov 2008, 22:49
    0 0
    buna bianca,chiar daca toata lumea zice sa mergi la gine(si eu spun la fel),cateodata e ca si cum n-ai merge...cunosc caz concret in care i-a dat tratament fara macar sa faca analiza secretiei.poti face tratament 5 zile cu KLION D 100,un ovul seara si unul dimineata+metronidazol 250 mg cate 2 comprimate de 2 ori pe zi(dimi si seara),iar paralel trebuie sa faca tratament si partenerul tot cu metronidazol cate 2 de 2 ori pe zi.neaparat trebuie sa faca si el.trebuie si tratament oral daca zici ca-i urata scurgerea.din cate zici e o infectie cu anaerobi.
  •  
    • 2103 mesaje
    16 Nov 2008, 11:59
    0 0
    din cele ce povestesti ai cel mai probabil un episod de candida(thrush), daca n-ai mai avut niciodata te sfatuiesc sa mergi la medic pt o diagnostiare corecta.
    altfel iti recaomand sa citesti despre candida-cauze si profilaxie si tratament.
    inainte de-a lua mendicamente recomandate de fete, incearca o spalare cu otet; dilueaza otetul in apa si stai cu poponetul acolo cateva minute tamponand usor zona vaginala; nu-ti recomand sa introduci in vagin solutia asta pt ca e posibil sa te usture; mai poti folosi iaurt, ori mancandu-l ori insertandu-l in vagin(foloseste un insertor), bacteria din iaurt ajuta la reglarea ph din vagin, dar din cate stiu nu este o metoda verificata indeajuns. am auzit insa femei care folosesc asa ceva.
    la fel introducerea unui catel de usturoi in vagin, desi personal nu cred ca as alege metoda asta, stiu de la medicul meu ca da rezultate.
    spalarile cu infuzie de galbenele mai sunt indicate.
    cauzele sunt diferite; este o reactie foarte comuna la antibiotice, apoi la anticonceptionale, la diabet, in perioada sarcinei, in perioada menstrei etc, pana la dieta personala, alergiile personale si nu in ultimul rand la igiena perosnala (sapunuri, parfumuri si lenjerie intima din meteriale iritante).
    totul tine de balanta ph din vagin; l-ai deranjat, se supara si face urat .
    eu am avut de 2 ori in viata fara sa stiu ce l-a cauzat; prima oara mergand la medic mi-a recomandat diflucan si canasten, a doua oara a fost suficienta o baie cu otet diluat.
  •  
    • 12 mesaje
    15 Nov 2009, 10:18
    0 0
    Nu este tocmai placuta o vizita la ginecolog (dar poti alege un dr. ginecolog femeie - este mai OK) dar decat sa afli mai tarziu ca cine stie ce "minuni ai" mai bine suporti 10 minute de "rusine" si ai scapat. Ai grija ce pastile iei. Spre ex: "Diflucan-ul" este ft toxic, 1 an de zile nu este indicat sa ramai insarcinata (asa stiu eu). Mare atentie.
  •  
    • 600 mesaje
    15 Nov 2009, 11:48
    0 0
    Nu sunt de privit cu superficialitate astfel de probleme, de exemplu bacteria Clamidya care uneori nici nu are simptome prea evidente poate duce la sterilitate si la rani pe col care se stie ca sunt periculoase. Mai bine face niste analize sa vezi care e problema.