e grava diagnoza
-
12 Nov 2008, 23:510 0Saptamina trecuta v-am spus despre ureaplasma species. SAptamina asta am primit inca un test cu diagnosticul pozitiv pentru Papiloma Virus unde sint evidentiate si niste numere: 18,39,45,51,56,59. Stie cineva ce inseamna acestea.
Multumesc si Pupik. -
13 Nov 2008, 07:35Cifrele sunt ca un fel de nume de identificare dat uneia sau alteia dintre multele tulpini de Papilloma virus
-
13 Nov 2008, 10:31Cu hpv-ul se rezolva. Este necesar sa te supraveghezi, sa nu persiste infectia. HPV-ul in sine nu-i periculos, organismul tau stie sa se vindece daca ii dai ce-i trebuie. Vindecarea de hpv este, de multe ori, influentata decisiv de prezenta acidului folic si a licopenelor, vitamina C si D.
Vaginoza bacteriana pe care o ai este o dezechilibrare a florei endogene. Organismul tau nu prea are ce-i trebuie sa-si mentina echilibrul. Fie ai luat multe antibiotice , fie alimentatia este complet dezechilibrata.
in ambele cazuri, este necesar ca partenerul sa se trateze si el.
Ref vaginoza, vezi ce spune medicul. Un bun tratament este Cervugid-ul, 3 saptamani, 1 ovul seara.
Cauta pe google despre acid folic, lycopene si hpv si citeste ce apare. Apoi discuta cu medicul despre suplimentarea acidului folic, despre a lua vitaminele C si D in dozajele corecte ca sa aiba efectele pe care le pot avea, despre licopen si in ce poti sa-l gasesti.
Daca medicul face ochii mari la faza cu vit C si D .. da-mi de stire ca-i trimitem informatii
sa-si actualizeze neuronii.