avort

•  
    • 2 mesaje
    12 Nov 2008, 14:02
    0 0
    draga evelor,am 22 de ani,sunt casatorita si de curand am aflat k sunt insarcinata in 5 saptamani.la nici 24 de ore am suferit complicatii si am mers la doctor care m-a chiuretat.nu ma pot insa impaca cu ideea k in mine a fost un copil pe care mi-l doream si a murit. nu imi pot gasi linistea,am insomnii.....ce sa fac sa trec peste starea asta...
  •  
    • 261 mesaje
    12 Nov 2008, 16:25
    0 0
    capul sus,e greu,e trist dar asa e viata asta uneori,cruda si nedreapta,fii tare si optimista,nu tu ai vrut sa fie asa,acum aduna-ti puterile,esti tanara si copii vin cand nu te astepti,te pup si FII TARE,viata ne pune la multe incercari
  •  
    • 354 mesaje
    12 Nov 2008, 17:13
    0 0
    Prin aceleasi stari poate trece o persoana care-si face chiuretaj cand nu-si doreste acel copil ! Tulburarile sunt expresia trecerii organismului de la o stare la alta stare.Gandeste-te ca si unele mamici fac depresie post partum ! Importanta este sanatatea ta !! Daca tu nu esti sanatoasa ,copilul care va veni pe lume , va avea si el de suferit !! Sunt sigura ca vei gasi in tine resurse sa treci peste ac. intamplare, pentru ca ,repet este important ca tu sa fi sanatoasa pe toate planurile sihic si fizic !! Este o conditie pentru urmatoarea sarcina !
  •  
    • 2 mesaje
    13 Nov 2008, 12:20
    0 0
    ms pt mesaj.e bine sa stii k primesti un sfat de la cineva care nnu te cunoaste....si totusi itivrea binele.sper sa ne mai auzim.pupici
  •  
    • 3 mesaje
    14 Nov 2008, 11:27
    0 0
    Georgiana,gandeste-te ca sint femei care au purtat bebelusii 9 luni in pantece si la nastere s-au nascut morti.Ele cum au trecut peste toate astea?Si imi fac impresia ca le-a fost mult mai greu decit tie,tu stii ca aveai un bebe inauntru,dar ele chiar au simtit astea,a miscat in burtica......nu-ti mai plange de mila si treci peste.....