Ceaiuri preferate
-
12 Nov 2008, 00:160 0Stiu ca este sanatos sa bem ceai ( inlocuind sucurile acidulate), insa nu mi-am gasit unul pe care sa il pot bea cu placere. Atat cel verde, cat si cel negru, mi se par foarte amare. Ce sortimente de ceaiuri preferati voi? Poate ma ajutati cu un sfat
-
12 Nov 2008, 09:10incearca sa indulcesti ceaiul verde cu miere si pune si un pic de lamaie,e foarte sanatos
-
12 Nov 2008, 10:34Nici eu nu pot bea ceai verde sau negru, pentru ca imi creeaza palpitatii si stare de neliniste (nici cafea nu pot bea), dar beau ceaiuri din plante medicinale romanesti - de menta, de galbenele, de tei, de musetel, de sunatoare, le alternez.
-
13 Nov 2008, 08:06Poti incerca doua ceaiuri excelente, romanesti, foarte folositoare si buna la pret , in acelasi timp...
. Ma refer aici la "Organism purificat" - care contine o selectie de plante , si "Ceai natural revitalizant" care contine rooibos si portocale. Ambele sunt aromate si se pot bea fara a fi indulcite. -
13 Nov 2008, 11:20Multumesc pt sfaturi, am gasit un ceai destul de bun, se numeste fruit love de la teekanne. E f bun!
Poate nu e la fel de sanatos ca ceaiul negru sau verde, dar imi place gustul