Dupa cat timp?

•  
    • 2144 mesaje
    20 Mai 2004, 22:43
    0 0
    Voi fetelor dupa cat timp de la primul contact sexual stiti ca ar fi bine sa iti faci un control ginecologic? Ma refer la cazul in care controlul ar fi si primul din viata ta.
  •  
    • 9835 mesaje
    20 Mai 2004, 23:18
    0 0
    Pai... daca inca nu foloseti metode anticonceptionale stiintifice, IMEDIAT!!!! Du-te si cere sfatul ginecologului in aceasta privinta. Nu trebuie sa te jenezi de el/ea, gandeste-te ca, in fond, asta-i meseria sa: sa vada si sa atinga zona genitala a femeilor.
  •  
    • 727 mesaje
    20 Mai 2004, 23:36
    0 0
    Eu nu am auzit sa existe un anumit timp dupa contactul sexual pt a merge la ginecolog. De asemenea se pot face si inainte acestuia controale de rutina. Nu scrie nicaieri ca numai dupa ce te-ai culcat cu cineva trebuie sa mergi la doctor..ma rog asta e alta treaba.
    Oricand ai timp si dispozitia sa mergi, este binevenit, decat sa ajungi acolo pt niste complicatii. Trebuie sa te asiguri ca totul este in ordine periodic.
  •  
    • 2144 mesaje
    21 Mai 2004, 01:27
    0 0
    Donna,
    Eu si prietenul meu folosim prezervativul ca metoda anticonceptionala. Mentionez ca nu am sesizat vreo problema, dar ma gandeam ca totusi...inceputul vietii sexuale presupune control...de mai multe feluri. Am receptionat ideile voastre care coincid cu ale mele...dar stiti cum e?! daca iti mai confirma cineva parca e altfel.