Ginecolog la Szeged?
-
2 0Buna, fetelor!
Am 33 de ani, locuiesc in Timisoara si de ani de zile caut un ginecolog care sa ma trateze cum trebuie si inca nu am gasit. Am fost la numerosi ginecologi in Timisoara, dar mi se par superficiali.
M-am gandit sa incerc la Szeged. S-a tratat vreuna din voi la Szeged? Daca da, puteti sa imi dati un nume, o adresa de medic din Szeged?
Problema mea majora este ca nu raman insarcinata. De vreo 3 ani mi s-a depistat un chist pe ovarul stang. Il monitorizez la fiecare 3 luni, este necanceros (am facut analiza CA125 si a iesit ok).
Papa Nicolau facut luna asta a iesit destul de ok, Clasa II. Sigur, ideal ar fi fost sa iasa Clasa I, dar si Clasa II e multumitor.
Asadar, va rog, daca puteti sa ma indrumati la ce medic sa merg la Szeged, cum se procedeaza, cam cat cost un consult si ceva investigatii. Multumesc! -
Multumesc, Mika, de raspuns.
Asa am auzit si eu, ca majoritatea femeilor active sexual au Clasa II la Papa Nicolau.
Of, Mika! Asa zice toata lumea, ca sunt ginecologi buni in Timisoara, dar eu inca nu l-am gasit pe cel care sa ma multumeasca.
Am fost pana acuma la Ioan Sas, Dorin Grigoras, Viorica Karadgea, Mircea Budau, Elena Bernad, Angela nu stiu cum, dar nici unul nu m-a multumit. Toti sunt grabiti, pt toti problemele mele sunt o nimica toata, si eu totusi nu raman insarcinata
.
Inca nu am facut o salpingografie, dar ma tem foarte tare, ca am auzit ca e foarte dureroasa. Ca daca am trompele infundate, e clar ca nu pot ramane gravida.
Fetelor, astept de la voi nume de medici buni, adrese, de la Szeged, Debrecen, si, de ce nu, chiar din Timisoara. -
Balanta, ti-l recomand pe dr. Muresan Bogdan ...un bun profesionist, un om extraordinar si cu bun simt
il gasesti la Clinica Bega sau la cabinetul de pe Victor Babes
daca vrei, iti pot scrie nr de tel pe privat, pt programare
.....
inca ceva... esti din Timisoara si nu ai auzit de prof. dr. Ioan Munteanu, seful clinicii Bega, cunoscut ca "parintele" fertilizarii romanesti invitro?
atunci sigur ai auzit de cea mai batrana mamica, caz intens mediatizat d-na Iliescu...si multe alte cazuri rezolvate, sute de femei au devenit mamici cu sprijinul acestui medic...
uite adresa : Str . Popa Åžapcă
Nr. 20B
telefon
0256-22.68.33
http://www.fiv-munteanu.ro/despre_noi.php -
_Eva, eu ti-am scris un mp si pare ca l-a trimis ok, deci in mod normal ar trebui sa mearga acum sa il trimiti inapoi.
Despre prof Munteanu, am auzit, doar ca am auzit si destule pareri contra. Mai mult decat atat, nu as merge atat de departe incat sa fac FIV.
As vrea intai sa mi se pune un diagnostic clar, daca sunt infertila sau daca doar raman mai greu insarcinata.
Imi doresc foarte mult un bebe, dar in acelasi timp nu sunt dispusa sa fac sacrificii extreme, care sa imi traumatizeze organismul. Pt mine FIV ar insemna o trauma enorma si nu as putea sa mi-o asum. -
fetelor lasati-l balta pe Munteanu, va jegmaneste de bani si fara rost, isi bate joc de voi, eu sunt din Arad si stiu multe cazuri carora le-a facut rau acest medic, poate la inceput era altfel dar acum e groaznic
va recomand un doctor in Szeghed cu foarte multe reusite la aradence si cu copii adusi pe lume in cazuri care in Romania nu aveau sanse
DR. Tibor Novac
tel: 0036209188806
stie romaneste
bafta si sper sa va fie de folos, sunati si faceti-va o programare -
Fetelor,va saluta o incepatoare a acestui forum...si va ureaza La multi ani!
Am ajuns aici deoarece sunt interesata sa ajung si eu la Szeged la un ginecolog bun. Am incercat sa sunt la dr. Novak dar am primit ton de ocupat. O fi omul in concediu? sa mai incerc oare? Daca e cineva care i-a fost pacienta as fi recunoscatoare sa imi spuna cum sa procedez sa ajung la dansul. Nu sunt insarcinata....doar aspiranta. Am nascut anul trecut primul copil in Timisoara...copilasul meu a trait doar cateva ore....povestea e super trista si nu vreau sa va intristez. Dar sunt disperata si as vrea ca,daca voi avea sansa unui nou inceput,sa ajung pe mana unor medici competenti...
Daca ma puteti ajuta cu informatii...va multumesc anticipat. -
Daca va hotariti sa mergeti in strainezia, in special in Hu, sa fiti cu mare bagare de seama. Nu trebuie sa platiti prea mult, dar nici acte nu primiti si pe linga asta, nu aveti nici o garantie ca nu pune bebe al vostru altcuiva.
Din cite am auzit, s-a deschis de curind in Tm o clinica de fertilizare, acolo ati incercat?
multa bafta! -
ma scuzati, nu pot sa dorm ( de , fusul orar..) si am citit cateva din adevaratele problemele ce se dezbat pe forum. ma scuzati.
draga balanta , sa nu mergi pe popa sapca in timisoara ca am auzit ca acolo este puscaria. ma scuzati. asa am auzit. si cred ca "astia" nu prea au auzit de vitro. ma scuzati.
cred ca-mi vine somnul.
dana -
Eu inca nu am fost la Szeged. Mai fac o incercare in Timisoara, la dr Bogdan Muresan. Poate el e mai ok decat celilalti medici ce m-au consultat si poate ma ajuta.
Dana, nu o sa merg la clinica de pe Popa Sapca (banuiesc ca e vorba de profesorul Munteanu despre care am inteles ca si-a iesit din mana si ca nu mai e medicul care era acum cateva zeci de ani).