dorinta unui copil
-
20 Mai 2004, 17:430 0am urmat tratamente si dupa ce am fost consultata de 4-5 medici de-abia in a 3 luna mi s-a spus sa fac un avort urgent, pentru ca nu exista embrion. Stie cineva care ar fi fost motivul de s-a ajuns la asa ceva?
-
21 Mai 2004, 10:36cum adica erai insarcinata in 3 luni si nu exista embrion??!! nu inteleg, mi-i se pare stupid; nici n-am mai auzit asa ceva, si ce-ai facut? trebuie sa stiu, ptr. ca eu sunt insarcinata intr-o luna si jumatate si dr. meu de familie nu ma lasa sa-mi fac acum analizele ca-i prea devreme, auzi!
-
21 Mai 2004, 10:37buna intrebare. cred ca nu ai inteles tu bine. daca nu ai embrion, nu ai fat deci nu ai ce avorta.
-
21 Mai 2004, 15:20Probabil a fost ceva ce a semanat cu o sarcina ,adica o tumefiere a mucoasei uterine, la care s-au adaugat semnele subiective de sarcina...probabil inchipuite, mai ales daca ti-ai dorit copilul..
Sunt curioasa, test de sarcina ai facut? -
21 Mai 2004, 23:45Cel mai bine ar fi sa ceri o explicatzie medicului care tzi-a sugerat chiuretajul. Ai dreptul sa itzi fie explicat diagnosticul precum shi tratamentul indicat!
Se poate sa fi fost o mola hidatidiforma.Uterul se mareshte (chiar prea mult pt luna sarcinii), insa nu exista embrion, e doar o masa de vezicule ca un ciorchine de strugure (uneori pot exista partzi fetale, dar nu embrion).
Inainte sa te alarmezi , consulta un alt medic sau cere medicului respectiv sa itzi explice indicatzia.
Thena