unghie incarnata?

•  
    • 79 mesaje
    7 Nov 2008, 14:24
    0 0
    S-a confruntat cineva cu asa ceva?
    Cred ca asa se spune.
    E rosu in jurul unghiei si doare. Ce ati facut?
  •  
    • 20 mesaje
    7 Nov 2008, 15:32
    0 0
    e foarte najpa senzatia...eu am avut cred k de 5 sau 6 ori unghia incarnata...de 3 ori m-am operat...pt k era deja prea avansata infectia...sugestia mea este: ori iti tai coltul dk poti...si sa fii atenta knd incepe sa creask sa il tai iarasi... ori il lasi sa creasca, dar sub partea aceea a unghiiei pui un bobuletz mic de vata imbibata cu spirt...si o lasi acolo sau o poti inlocui ori de cate ori simti...doar ca trebuie sa fie acolo pt a dirija patul unghial sa creasca inafara....eu asha zic....ca si creme bune..poti folosi mibazon....e pt infectii...ceai de musetel...e foartea bun...eu asha am scapat de la a 4a operatie:...am stat ori de cate ori puteam cu piciorul in ceai de musetel caldut...e fff bun....sa te faci bine iti doresc!
  •  
    • 2 mesaje
    7 Nov 2008, 19:11
    0 0
    cumpara-ti o unghiera de la Scholl, si n-o sa mai ai unghii incarnate. Acum asteapta sa treaca infectia, foloseste Betadina, bioxiteracor spray. n-o zgarma, ca o sa-te doara rau, asteapta sa creasca coltul si taie- cu grija. lasa-ti unghiile sa creasca drepte. Succes
  •  
    • 10816 mesaje
    8 Nov 2008, 00:36
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 4411 mesaje
    8 Nov 2008, 01:03
    0 0
    mihaela.paun chiar te ajuta mult unghiera scholl?eu am o pila pt calcaie f buna de la ei..
  •  
    • 1225 mesaje
    8 Nov 2008, 21:47
    0 0
    Eu am "scormonit" mult dupa remedii pentru aceasta problema, baiatul meu a avut si credeam ca va suferi mereu, caci dr. de familie ne-a spus ca doar cu operatie se rezolva. Totusi, nu am putut accepta asta, asa ca am cautat pe net, am intrebat printre cunostinte si bine am facut. Acum e ok, vindecat pot spune. Deci, cauta la mag cu produse naturiste extract hidroalcoolic din muguri de plop. Picuri cat mai des pe marginile unghiei, apoi pansezi. Inflamatia se va retrage vazand cu ochii. Cand nu mai e asa dureros, incepi sa pilesti unghia pe suprafata ei, nu pe muchie ( dupa ce ai tinut piciorul in apa calda, sa se inmoaie putin ) cu o pila buna, nemetalica. Facand astfel, obligi colturile sa se retraga din carne, pt a se concentra pe portiunea pilita in mijloc. Iar cand creste unghia, in nici un caz nu taia colturile, pt ca vor creste iar in carne, lasa-o sa creasca si apoi tai-o drept. Colturile doar un pic pilite. La noi a dat rezultate, iti doresc sa scapi cat mai curand de pacostea asta.