Burta dupa sarcina
-
0 0Am citit si-am auzit ac in timoul ansterii trebuie sa te dai cu creme, sa tii regim ca dupa nastere sa ai o burta frumoasa, fara vergeturi.
Banuiesc, ca asa este. Totusi nu pot sa nu ma intreb cum faceau inainte mamele noastre. Mama mea nu s-a dat cu nici o crema, n-a tinut nici un regim (acum 30 si ceva de ani nu se stia de asta) si pot sa spun ca are o burta frumoasa.
Oare de ce-acum trebuie sa facem atatea eforturi? -
o fi avand mama ta un "material" de calitate, poate alte femei nu. eu cred ca se poate cu o burta frumoasa postpartum daca inainte de nastere ai fost o fire sportiva, daca ai cat de cat grija la alimentatie in timpul sarcinii (mai multe fructe, legume, lactate si mai putin fast-food sau produse de patiserie) si o simpla crema pe baza de galbenele cu care sa-ti hidratezi burtica (in nici un caz crema anticelulitica!!!!!)
p.s. off topic: doar nu te gandesti sa nu ai copii din cauze "estetice"
-
Printe, cremele alea le dai in timpul sarcinii, nu in timpul nasterii
Doi, daca te intereseaza un pic felul in care vei arata dupa ce devii mamica, ai grija de tine. E la fel ca si cu epilatul, daca vrei. Nu e obligatoriu si multe dintre femeile care ne-ar putea fi mame (spun asta, pentru ca mama mea nu face parte din categoria aia
) sunt neepilate si au umblat asa majoritatea vietii lor, cred. Asta nu inseamna ca trebuie sa umblam neepilate...Mama mea a folosit in timpul sarcinilor crema pentru burtica, dar tot a ramas cu vergeturi, poate si pentru faptul ca a slabit mult dupa nastere -
Buna,eu am nascut acum o luna o fetita minunata si mai am un baietel de 7 ani si daca ma vedeti sunt scandurica;1.71cm si 57 kg.Eu m-am dat cu crema in timpul sarcinii si cred ca deasta nu am ramas cu vergeturi.Insa nu imi place cum arata burtica mea,nu ca as avea burta dar pielea de pe ea este mai elastica si nu imi place.Poate inca nu sa tras de tot.daca stiti niste exercitii pt abdomen?multumesc anticipat