anticonceptionalele......
-
6 Nov 2008, 14:460 0de o luna iau anticonceptionale(rigevidon) si nu mai am chef deloc sa fac dragoste cu sotul meu,parca a disparut si placerea,vreau sa stiu daca ati patit asa ceva????oare o fi de la ele???eu asa zic.
-
9 Nov 2008, 10:57nu cred ca este neaparat de la anticonceptionale,unele femei au cate o perioada cand le dispare cheful de a fi cu sotul am mai auzit femei care au patit la fel doar o perioada apoi cheful revine stii cum e pofta vine mancand.acum poate sa fie si din cauza stresului daca esti stresata daca ai totusi probleme de familie sunt multe lucruri care pot sa te afecteze.incearca sa vorbesti si cu sotul tau sa incercati si altceva ce va place ceva nou ce va place la amandoi.
-
9 Nov 2008, 11:38daca o sa citesti cu atentie prospectul anticonceptionalelor ai sa vezi ca ele produc motificari ale libidoului... deci da, de la ele a aparut aceasta schimbare
-
10 Nov 2008, 10:29Buna,eu am luat rigevidon 2 ani si la inceput nu am avut nimic dar dupa o perioada au inceput durerile de cap,ameteli si binenteles lipsa poftei de sex.cu greu m-am hotarat sa le schimb.eu sunt sigura ca de la ele ai aceasta perioada dar mai asteapta putin pana se obijnueste corpul cu ele.
-
15 Nov 2008, 00:10....de la ele este; uita-te la subsatnatele active ( nu la estrogeni) si fereste-te de contraceptive care au aceeasi compozitie cu rigevidounul (ca substante si nu ca cantitate); schimba-le ca altfel apar si alte modificari: schisturi, polipi uterimi, modificari ale menstrei, agresarea ficatului etc.... www.anticonceptionale.ro