IMI ESTE RUSINE SA MERG LA DOCTOR
-
0 0Va rog sa imi raspundeti
Cam de o saptamina mi-a aparut o durere in zona asusului ,dar in interior,la pipaire este ceva tare se simte cam ca un banut de 5 bani si doare ingrozitor.
Tin sa precizez ca nu am facut prostii ,stiti voi,problema e ca doare ingrozitor si din zi in zi mai tare abia daca mai pot sa stau pe scaun si la doctor mi-e rusine sa merg,cam ce as putea sa am,si nu spun ca mi-e foarte rusine sa vb despre asta dar sa mai merg la doctor. -
Nici o boala nu trebuie tratata ,,dupa ureche,,(asculta-ma!!!)
E ca in dragoste:,,ce tie iti place , altuia nu-i face,,(bine !)
Exista medici homeopati (eu ,personal , cred in ei ),dar bolile , in general se trateaza complementar.
Du-te !
Du-te !
Du-te la doctor ! fara rusine, cat mai repede !
Lasa jena!!! e vorba de sanatatea ta !!!
Si ,de ce nu, de binele ,viitorul si linistea ta sufleteasca !!!
Curaj ! (stiu cum e !) -
AM AVUT ACEEASI PROBLEMA SI DE TREI LUNI "MA TOT DUC" SI NU MAI AJUNG LA MEDIC PANA ACU O SAPTAMANA CAND MI AM FACUT URGENT O PROGAMARE CA NU MAI SUFEREA AMANARE SI AM AJUNS LA DOCTOR SI EU INTR UN FINAL . PTR CA MA JENA LA EVACUAREA SCAUNULUI SI APOI SI CU SANGERARI , PE LANGA HEMOROIZI INTERNI FACUSEM SI O FISURA ANALA CARE E BANALA SI SE TRATEAZA CEAIURI SI UNGUENT CU MARUL LUPULUI. ASTA MA AMBITIONAT SA CIESC CARTILE DE TRATAMENTE NATURISTE SI SA MA DOCUMENTEZ SI SA MERG IN FARMACII CA SA MI LE IAU RAPID, ASTA, DUPA CE DOCTORUL MI A ZIS CA TRATAMENTUL PTR HEMOROIZI SI FISURA E DOAR 1850 RON MA DAT PE SPATE AS FI VRUT SA FAC TRATAMENTELE LA CLINICA LOR DAR NU MI PERMIT ASA CA AM LUAT -O PE CALE NATURALA MULTA BAFTA VA UREZ
-
Trebuie sa mergeti la medic chiar daca este un banal hemoroid, poate fi insa si altceva, fie o fistula fie o tumoare la colon. Trebuie sa o luati in serios. Oricare ar fi problema, se poate rezolva la un spital, la CHIRURGIA GENERALA, cu o adeverinta de la serviciu si o trimitere de la medicul de familie, fara bani. Medicii rezidenti fac multe asemenea interventii asa ca nu trebuie sa va duceti la cine stie ce prof. care poate mai si pretinde o anumita suma de bani. Va doresc sanatate !