o mica informatie va rog!!!!!!!!!
-
4 Nov 2008, 19:360 0stie cineva un cabinet din iasi sau doctor care trateaza disfunctii sexuale la barbati(ejaculare precoce sau infertilitate)
va multumesc anticipat -
8 Nov 2008, 17:04dupa o simpla cautare pe google: centre de infertilitate iasi am gasit cateva rezultate:GYNEX Iasi Consultatii, intreruperi sarcina, echografie, prelevari analize,
planning familial, colposcopie, laserterapie, tratamentul infertilitatii . ...;Omini Clinic Iasi pune la dispozitia cuplurilor cu probleme de infertilitate UNICUL
Centru De Reproducere Umana Asistata din Moldova. ...cu niste cautari mai amanuntite cu privire la subiectul care te intereseaza poti gasi mai multe rezultate, in Buc este o clinica MedLife nu stiu sigur daca are si in Iasi filiala dar daca aflu ceva revin..sanatate multa -
8 Nov 2008, 19:03problemele de dinamica sexuala se trateaza la endocrine,prin urmare,mergi acolo,la sp.sf.spiridon
-
8 Nov 2008, 21:34am revenit cum am promis dar din pacate clinica MedLife nu are filiala in Iasi,din cate am inteles sotul tau sufera de ejaculare precoce sau de alte cauze de infertlitate, nu se intelege prea bn ce ai vrut sa spui,dar banuiesc ca ati consultat un urolog mai intai, el nu v-a indrumat catre un cabinet de specialitate nu v-a recomandat pe nimeni? sau asta credeti voi ca ar fi cauza infertilitatii ejacularea precoce ca nu se intelege prea bn?