Ciclu neregulat! Ajutor!
-
19 Mai 2004, 20:340 0Va cer si eu ajutorul intr-o problema ce ma ingrijoreaza din ce in ce mai mult! De 8 ani aproape de cand am ciclu, acesta a fost tot timpul neregulat, cu sangerari abundente si dureri. De obicei imi vine la peste 30 de zile...33, 36, 40, 42...Si ma tine o saptamana.
Asta se intampla dintotdeauna. Nu facut nici un avort, n-am luat anticonceptionale, n-am avut niciodata probleme genitale de nici un fel.
Dar incep sa imi fac probleme. Sa fie vreo dereglare hormonala? Ce analize ar trebui sa imi fac? S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? -
20 Mai 2004, 08:35Daca te duci la un ginecolog, vei gasi raspuns la intrebari. NUMAI UN GINECOLOG poate rezolva asemenea probleme, probabil iti va da anticonceptionale,desi, la virsta ta. nu stiu daca este cea mai buna solutie..
Exista tratamente naturiste, plante care regleaza cit de cit ciclul. (vezi naturaplant.r
-
27 Mai 2004, 15:33Hello,
e bun raspunsul dinainte, dar daca te intereseaza, citeste si topicul despre amenoree - e ceva mai vechi, dar poate te ajuta.
Miha -
27 Mai 2004, 15:40silvanita are dreptate, numai un doctor este in masura sa dea sfaturi, dupa ce in prealabil o sa faci un consult.