amigdalite copii
-
4 Nov 2008, 14:180 0puiul meu raceste mereu stie cineva vreun remediu pt amigdalite ca eu nu stiu ce sa i mai dau la doua saptam. fece rosu in gat cu puroi
-
4 Nov 2008, 15:18pai la medic nu ai fost?
cred ca asa ar fi cel mai normal,nu sa-i dai tu ce stii
sanatate
-
4 Nov 2008, 19:53Baiatul meu facea mai mereu rosu in gat, i-am facut exudat de cateva ori, ii ieseau analizele negativ, pe la 7 ani la o analiza i-a iesit streptococ hemolitic, a facut tratament + 3 luni moldamin si de atunci nu a mai racit asa des. Pe la 7-8 ani oricum se intareste si sistemul imunitar.
-
4 Nov 2008, 20:04Dupa parerea mea, ar fi bine sa faci si analizele de ASLO si VSH daca face asa des rosu in gat.
-
4 Nov 2008, 20:10buna ag79dek...ce varsta are puiul tau?ce i-ai mai dat cand a mai facut rosu in gat?
-
5 Nov 2008, 16:30Fa-i exudat faringian si nazal.Merita sa le faci la 2 laboratoare distincte in acelasi timp.Te poti trezi cu surprize!
Vei vedea ce-ti recomanda medicul!
Incearca sa-i intaresti sistemul imunitar! Medicamentatie dupa ureche,te rog sa nu-i dai. -
5 Nov 2008, 18:31Ajuta foarte multa daca ai putea sa-l duci la mare sau salina. Ca si tratament noninvaziv : cind face inflamatia, ii pui in jurul gitului mamaliga calda infasurata in prosop (sa testezi la tine temperatura sa nu fie prea calda) sau sare incalzita (nici mamaliga nici sarea nu au efect terapeutic in sine, dar sint doua "materiale" care tin temperatura ridicata ptr o perioada lunga de timp - asta e logica). Si eu am avut pb asta de cind ma stiu pina acum citiva ani si nici un al tratament nu a avut rezultat. La virsta baiatului tau, fegeam cu injectiile dupa asistenta si ma rugam de ea sa-mi mai faca una atit de insuportabila era durerea si dupa toate antibioticele, tot cu mamaliga m-am tratat.