firma faberlic = gunoi

•  
    • 682 mesaje
    4 Nov 2008, 10:18
    0 0
    Voi deschide peste tot subiectul asta in ideea ca va fi invatatura de minte pentru altii.

Acu' vreo 5 ani m-am inscris in faberlic. Stiti voi... firma cu cosmetice frantuzesti (produse de fapt in Rusia). Nu am plasat decat o singura comanda pe numele meu si apoi m-am retras. Insa, dobitocul de coordonator a continuat sa dea comenzi pe numele meu si pe ultima se pare ca nu a platit-o. De fapt, el a dat o mare teapa faberlicului, iar acum au ramas oameni nevinovatii sa plateasca. In fiecare an de atunci si pana acum, am primit o somatie de plata. In fiecare an am sunat la numarul din hartia respectiva si am explicat problema. In fiecare an mi s-a promis ca se rezolva si numele meu va fi reabilitat.
    Anul acesta insa, am primit o instiintare de trimitere in judecata de la o firma de colectare a datoriilor. So... ma da faberlicul in judecata... desi nu s-au singhisit (magarii dracului) nici macar sa compare semnatura de pe contractul facut cu ei si prima comanda, cu semnatura de pe faimoasa comanda pt care ma trimit ei pe mine in judecata.
    Sa nu mai spun ca de joia trecuta incerc sa vorbesc cu aia de la agentia de colectare care se ocupa de hartiile mele si nu reusesc? O sun, las numele si numarul meu de telefon, si mi se spune ca ma va contacta. Convenabil, nu e niciodata "la birou" cand apelez eu. De altfel, nimeni din faberlic nu ma poate ajuta. Am sunat si la ei, dar nu e nimeni care sa poata face ceva pt mine. Interesant, nu? Firma lor, dar ii doare in pix.
    In concluzie, pe mine ma lasa nervii. Ce dracu sa fac sa ma lase jegosii astia in pace?