Medic ginecolog in Iasi
-
0 1Cine imi recomanda si mie un medic?Ca am fost la diferiti medici si nici unul nu mi-a zis ceva concret si nu mi-a dat nici un tratament care sa aiba rezultate. Cati medici atatea rezultate.
-
Pai ultima mea experienta a fost ciudata. Am fost pe undeva prin Nicolina si mi-a facut lama si mi-a gasit o bacterie. Bun. Mi-a dat tratament si cand m-am dus a 2a oara disparuse aia si aparuse alta. Si am tinut-o asa vreo 4 luni
. Ori nu stie sa-mi dea un tratament pe masura ori nu stie ce am . Nici eu nu am inteles prea bine. La alt medic care am fost nici nu m-a consultat...mi-a dat tratament dupa ce i-am povestit eu simptomele. -
Cand nu stiu ce este,spun vaginita nespecifica,fara sa vada clar ce microb ar fi...rezolvi cu spalaturi vaginale cu ceaiuri dezinfectante(galbenele,coada soricelului etc),alternativ cu,carbonat sau bicarbonat de sodiu,si un tratament naturist de crestere a imunitatii....asta e cel mai important.Sanatate!
-
iti pot spune la cine sa NU te duci, la diana popovici de la salvavit din pacurari. eu am avut o experienta neplacuta. am fost apoi la dna Oana Rosin de la policlinica sf Nicolae de pe langa Casa Sindicatelor. Mi -a fost recomandata,e tanara, draguta si iti rasp la toate intrebarile. de tratament nu stiu, pt ca voi merge la ea dupa ce mi se va vindeca o rana care o am pe col. E f important sa iti recomande cineva un medit. Pe dna Rosin mi-a recomandat-o medicul meu de familie. Iar cu microbii astia si eu am avut pb, vin, ii tratez, trecee o vreme, iar ii fac. Nu cred eaparat ca e medicul incompetent. sunt organisme care raspund diferit la aceleasi tratamente. tb sa gassti tratamentul cel mai adecvat pt tine.
-
legat de dna Popovici. si mie mi-a zis la fel cu bacteriile !! Doar ca eu totusi aveam niste semnale neplacute. CUM SA NU FIE STERILE? DOAMNE, DAR ASA MA MOLIPSESC DE ORICE
. Mie mi-a facut cauterizare de rana pe col , pe loc, supa rezultat Papanicolau, si eram si pe ciclu in prima zi, si n-a tinut cont de nimic. Uleterior am aflat de la mediucl de familie ca nu se cauterizeaza cu bacterii "acolo" si nici pe ciclu si ca intai se cauta alte solutii. Mi-a mai luat si 1 mil pt anestezie , cand de fapt cica se poate face si fara anestezie. + operatia in sine scumpa. Sincer, vina a fost a mea, nu m-am informat si m-am speriat si am vrut sa scap imediat de toate. Dar ea m-a stors de bani fara sa ii pese de sanatate. Tu de unde stii ca alea nu sunt sterile? Chiar m-ai pus pe ganduri.................................... -
Legat de dna Popovici Diana tind sa cred ca INCA acele lame nu sunt deloc sterile, dimpotriva, pline de microbi, bacterii, etc...Tb sa merg, neaparat, sa-mi refac testul PAP, la alt medic si cabinet, ptr ca mi-a dat un diagnostic acum 2 sapt de m-a bagat in ceata si total incompatibil cu ce presupune infectia cu asa ceva...Specific ca am control anual si chiar la 6 luni facut la cei mai buni medici, fara nicio pb majora, totul era bine, ori acum deja testul dumneai ma umpluse de toate minunatiile...Si, nu inteleg, o data ce te-a infestat/molipsit...la alt cabinet nu-ti ies "noii musafiri" proaspat contactati sau doar din cauza instrumentului cu care-ti recolteaza ies analizele eronate?!?! Este incredibil asa ceva!!! Daca din 2008 erau probeleme de acest gen...
Acest mesaj a fost editat de către Teodora37me: -
Mi-am refacut analizele, dupa ce dna "doctor" Popovici mi-a dat acel rezultat SF si sunt perfect sanatoasa. Deci, ocoliti-o pe DIANA POPOVICI, daca nu vreti sa intrati in depresie cand veti auzi rezultatele analizelor. Este incredibil cum tocmai din 2008, procedeaza in acest fel. Eu am patit-o in 2016. Grija mare la ce medic ajungeti! Sanatate multa!
Acest mesaj a fost editat de către Teodora37me: -
Nu pot sa iti recomand pe cineva anume pentru ca este o chestiune subiectiva, dar pot sa iti recomand un medic la care SA NU MERGI, mai exact STRATAN ELENA.
Din pacate am ajuns la cabinetul ei pentru o chestiune minora, mi-a facut anestezie si in secunda 2 s-a apucat de treaba asa pe viu fara sa-si faca efectul. Nu va pot explica prin ce dureri cumplite am trecut si singura ei problema era sa ies din cabinet si sa ii platesc desi nu ma puteam ridica. Si imi repeta intruna sa platesc, si ca nu imi poate face calmante ca trebuie platite. INUMAN, este frumos spus. O rusine pentru sistemul medical. Ea si fiica ei, dna doctor SOCOLOV si ginerele dl. dr SOCOLOV sunt o rusine. Nu va recomand cabinetul lor si nici serviciile lor medicale. Clinica se numeste Avicena Profertis si e pe Stefan cel Mare, Iasi.