CM dereglat
-
0 0Va rog foarte mult sa ma ajutati intr-o problema, orice sfat mi-ar fi de mare ajutor.Durata CM este din ce in ce mai mica, luna asta a venit la 19 zile, cu toate ca menstruatia anterioara a durat destul de mult 7-8 zile. La medic am fost la ginecolog si la ecograf, nu e chist, nu e fibrom este ceva hormonal, mi-a dat Duphaston si Utrogestan,
calciu,glubifer, Cyclo 3 forte, antibiotice, antiinflamatorii chestia care ma alarmeaza este ca de la 28 tot s-a micsorat luna de luna, incat am ajuns sa fiu speriata si am fost la medic si sub tratament s-a intimplat.
Mai este cineva care a avut astfel de probleme si cum le-a rezolvat.
Va multumesc si va pup. -
Draga Vili,
Este intr-adevar ceva hormonal. Decit sa "bagi"atitea medicamente in tine, mai bine ti-ai face niste dozari hormonale, pt. ca de la hormonii astia apar toate problemele, Du-te la un endocrinolog, iti va da sa faci dozari de :Estrogen, Progesteron, eventual prolactina. Dupa ce le faci ,vei afla raspunsul.
Si eu am asemenea tulburari., intr-o luna vine la 21, alta la 19, apoi la 28, etc.
Dar la mine nu mai este deja o problema, am doi copii, si ii las sa-si faca de cap(hormonii), atit timp cit nu apar si alte necazuri...
Atentie!Cel mai bine regleaza statusul hormonal SARCINA!Este ca un dus interior pt. organism.. -
Stiam, cum se calculeaza perioada ovulatie, cand venea cat de cat regulat la 25, 26 de zile(adica- 14),dar acum cand vine aiurea, ce sa mai fac...
Deci trebuie ,, prestat'' in fiecare zi, mie medicii mi-au zis o data la doua zile. O s-o fac in fiecare zi daca trebuie............
Acum nici nu stiu ce sa cred, ( tot din ce mi s-a spus) cica daca CM are 25-26 ar fi anovulator,asa o fii?
Te pup.