medic familie cluj
-
1 Nov 2008, 12:140 0Buna,
Eu locuiesc in prezent in cluj cu flotant dar sunt de loc din iasi. pot sa imi fac un medic de familie si aici? si daca da cine imi poate recomanda un medic? -
1 Nov 2008, 13:45Sigur, daca ti-ai schimbat domiciliul in Cluj ! Trebuie, din cate amintesc eu, sa aduci fisa ta medicala de la med de fam. din loc. unde ai domic. stabil si sa anunti transferul. Mai inainte de toate trebuie sa te fixezi asupra unui medic de fam in Cluj.( despre "hartoage"-ce trebuie sa duci si ce sa aduci ,te informeaza medicul din Cluj) Daca locuiesti in Manastur, pot sa-ti spun la cine sa nu te duci
r. Sterca Sulutiu Daniela(pe asta n-o prea gasesti la cabinet in timpul programului de consultatie! ). Daca locuiesti in Zorilor,iti pot recomanda pe dr Cora Silvia ,cabinet "Medicora" pe str. Lunii, are program zilnic intre 8-11 si 16-18. -
1 Nov 2008, 13:49Sau daca vrei pe cineva mai in centru, pe Motilor, la caminul de la agronomie (langa Spitalul de Copii), Dr. Horea Popa.
Eu sunt tare multumita de el, in special ca e genul care nu prescrie medicamente pentru orice si oricum, mai ales antibiotice. Iti mai da si variante alternative.
Si eu cand m-am inscris la el aveam numai viza de flotant (eram studenta). Nu mi-a trebuit fisa, mi-a dat numai un formular care a trebuit semnat de doctorul de acasa, prin care era instiintat ca imi schimb doctorul de familie (au rezolvat parintii mei, fara sa fie necesar sa merg eu personal). -
17 Nov 2008, 09:16Mersi mult, chiar stau pe Motilor, ar fi super daca mi-as face medicul de familie atat de aproape. Chiar astazi ma duc sa ma interesez la doctorul pe care mi l-ai zis.
-
7 Mai 2009, 11:50Buna ziua.
sunt studenta la medicina si as dori sa`mi fac practica de vara in cluj la un medic de familie
imi poate cineva recomanda unul bun si amabil .. de preferinta si mai tanar?
10x