usturimi

•  
    • 6 mesaje
    18 Mai 2004, 23:13
    0 0
    Buna evelor. Hai sa va spun durerea mea poate mă puteţi ajuta cu un sfat.Am22 ani. De 3 ani am început sa am probleme ginecologice. Am făcut o criza de cistita si nu pot sa va spun prin ce chinuri groasnice am trecut: mă ustura, si aveam o senzaţie dureroasa de a urina. Am fost la medic si mia prescris nitrofurantoina si scobutil supozitoare. Pe moment mi s-au ameliorat durerile dar am rămas cu o permanenta usturime ( când urinez, când nu urinez, după ce urinez) si din când in când am crizele care le-am avut la început. In plus mă ustura si la contact sexual. Am fost la doctori, toţi au spus ca de la candida care am vindecato dar sintomele nu mi s-au ameliorat. In general stările cele mai rele le am iarna dar vara trecuta m-am simţit foarte rău. Tot vara trecuta am făcut indigestie si după aceea am început sa am probleme cu digestia. Sunt foarte disperata pentru ca ştiu ca am făcut o depresie din aceasta cauza si îmi este frica ca nu cumva problemele pe care le am sa nu fie pe sistem nervos. Mi-am făcut sumarul de urina si urocultura de nenumărate ori dar nu mi-a ieşit nimic. De altfel mi-am făcut si ecografie abdominala ca sa nu am rinichi deformaţi sau vezica si din fericire mi-au ieşit bine. In martie am fost internata in spital la gastroenterologie pentru problemele cu stomacul si mi-a descoperit ca am talasemie minora si sunt suspecta de boala celiaca. Sunt foarte suparata pentru ca aceste probleme incet incet mi-au afectat intreaga viata si toate activitatile mele: scoala, serviciu, iubit etc.
    Multumesc.
  •  
    • 765 mesaje
    19 Mai 2004, 10:50
    0 0
    Sfatuieste-te cu medicul de familie!
    El te poate indruma acolo unde este bine.
    Nu intra in panica ca asta este un dusman periculos.