Ecografie ciudata

•  
    • 17 mesaje
    29 Oct 2008, 20:34
    0 0
    Tocmai am avut o programare la ginecolog, pentru consulatia de rutina de 2 ori/an. Mi-a facut si o ecografie intravaginala, la care s-a observat, pe vezica, o punguta mica cu lichid. A repetat ecografia - dupa ce in prealalbil am urinat - si punguta aceea disparuse... Normal ca mi-a dat trimitere la urologie pentru analize si le voi face cat voi putea de repede, dar tot stau si ma intreb ce ar putea sa fie... Daca v-ati confruntat cu asa ceva, va rog sa imi spuneti si mie despre ce ar putea fi vorba, ca tot imi fac o mie de ganduri... Alte simptome nu am, nu ma doare sau altceva....
  •  
    • 21507 mesaje
    29 Oct 2008, 20:54
    0 0
    daca era ceva,se mentinea imaginea si dupa ce ai urinat,asa ca,nu cred sa fie ceva
  •  
    • 17 mesaje
    29 Oct 2008, 21:33
    0 0
    Merci, Mika... esti o draguta . Si doctorita mi-a zis ca ar fi fost probleme daca era ceva "carnos", nu o pungutza cu lichid... Doar ca mai mult nu imi poate spune, nefiind de specialitatea ei.
    Ma gandeam sa scriu pe forum, poate s-a intersectat si altcineva cu asa ceva si are o idee despre ce ar fi vorba in propozitie.
  •  
    • 21507 mesaje
    30 Oct 2008, 10:51
    0 0
    ecografia cu sonda intravaginala e mult mai ''fidela'' decit cea cu sonda abdominala,de asta nici nu trebuie vezica plina;e posibil sa fi fost vorba tot de vezica urinara,din moment ce imaginea a disparut dupa ce-ai golit vezica