femeile la menopauza!
-
29 Oct 2008, 11:060 0cum trebuie sa ne ingrijim?
ce tratamente naturiste putem lua sa nu avem bufeuri?
cine stie! -
29 Oct 2008, 13:11In reactiile organismului vis-a-vis de menopauza,conteaza f mult modul de gandire...daca luam menopauza ca pe o boala,o sa fie greu de tratat...sunt femei care aproape nu au simtit trecerea si altele s`au internat cu vertij... mai conteaza temperamentul.....ca si adjutante ar fi suplimente cu Ca,Mg,Se,Zn...iar ca plante lemnul dulce,valeriana....
-
6 Nov 2008, 13:37Despre menopauza.
Ne place sau nu, este o etapa din viata femeilor, la unele cu simptome mai neplacute. Nu sunt indicate medicamentele cu estrogeni sintetici. Duc la cancer de san.
Sunt bune ceaiurile de lemn dulce si salvie. Pe astea le- am baut eu. Ambele contin fitoestrogeni. De cateva luni am inceput sa iau MENOSIM si GYDRELLE PHYTO. Primul medicament contine fitoestrogeni de soia si inca vreo patru plante,vitamine si minerale necesare si pentru prevenirea osteoporozei si in afara ca te scapa de bufeuri, este indicat si in starile de deprimare. Al doilea medicament contine doar fitoestrogeni obtinuti din muguri de soia. Foarte bun si in prevenirea cancerului de san. Daca nu le gasiti la magazinele naturiste, le puteti comanda ONLINE.
Sa va fie de bine! Emiluca