sexul si sanatatea
-
0 0Buna tuturor! Am o mica problema: de cateva luni am obseravat ca atunci cand ma excit, acel lichid este putin mai gros si prea lipicios. Este f deranjant si nu stiu cum sa scap de el. Mentionez ca de mai putin de o luna am inceput sa iau AC Desorelle si ca ma tot tratez de cativa ani de o candidoza de care nu pot sa scap nicicum. Ce pot sa fac?
-
da nu de mult am facut un tratament, acum mi-am facut iar analizele, iar azi ma duc la gine cu rezultatele ... doar nu crezi ca sunt asa laid back .... la gine ma duc de vreo 8 ani de zile ... ma tratez intr-una pentru micoza asta afurisita si degeaba ... draga maytrei chiar crezi ca ma bazez doar pe raspunsurile de aici???? eram curioasa daca a mai patit cineva asa ceva si daca stie exact ce e
-
nu fi disperata,umbla un pic si pe la regimul alimentar,adik,mai putina carne,ciocolata,cafea..mai multa brinza si lapte batut si ceaiuri..irigatii vaginale cu gynosept sau cu iaurt,nu folosi geluri intime nici macar pt spalaturi externe;cauta-le doar pe cele cu ph neutru,de ex. johnson;daca nu merge cu ovulele existente in farmacii,fa-ti si o antibiograma;pe candida,merge bine in general lomexin-ul;si iarasi,f important,trebuie tratat si partenerul;daca iei si anticonceptionale,sa stii ca favorizeaza candidoza