hepatita B - tratament

•  
    • 6 mesaje
    18 Mai 2004, 15:35
    1 0
    salut.
    as dori niste sfaturi pentru tratarea hepatitei B. prietenul meu are aceasta boala (de la un tratament stomatologic), dar as dori din suflet sa avem o viata normala.
  •  
    • 68 mesaje
    19 Mai 2004, 09:40
    1 0
    Am auzit ca doctorul Chiuri a avut rezultate in tratarea acestei boli....dansul produce medicamente pe baza de insecte... are cabinet in bucuresti nu stiu exact unde dar poti sa cauti pe net...o prietena de a mea care are hepatita B merge la dansul si spune ca e spre bine...spera sa se inactiveze virusul cat de curand...
  •  
    • 68 mesaje
    19 Mai 2004, 09:42
    0 0
    scuze am gresit numele...se numeste Mircea Ciuhrii si cabinetul se cheama Insect farm...poti sa cauti cu google cabinetul
  •  
    • 727 mesaje
    19 Mai 2004, 09:48
    0 0
    Hmmmm asa crezi tu ca se poate remedia situatia, cerand sfaturi pe forum???? Apreciez totusi faptul ca si eva care ti-a mai raspuns te-a trimis la doctor, acelasi lucru iti sugerez si eu.
    Cunosc pe cineva care a stat aproape o luna de zile in spital, urmand un tratament drastic, supravegheat in permanenta de doctori.
    Nu e de joaca cu asa ceva si din cate am auzit daca se afla asta de catre doctori vin si il iau direct de acasa.
    Oricum, acum nu stiu daca ati fost sau nu la doctor..sper totusi ca da. Daca nu va preocupati de asta ajunge rau si nu cred ca ai vrea sa dea intr-o ciroza sa nu mai scape...Asa ca fuguta la doctor pt ca acolo vei avea parte de sfaturi si ingrijire pt el!
  •  
    • 6 mesaje
    19 Mai 2004, 15:41
    1 0
    draga mea, omul a fost pe la multi doctori. trat. cu interferon i-a facut rau, din pacate. acum incerc a gasi solutii alternative.
  •  
    • 6 mesaje
    19 Mai 2004, 15:43
    0 0
    multumesc. am sa-ncerc. daca mai auzi de altceva, anunta-ma
  •  
    • 64 mesaje
    20 Mai 2004, 09:46
    0 0
    insect farm unde este d-nul dr Ciuhri este pe strada Toamnei 101. dar am un coleg caresetrateaza de asa ceva cu untratament de la d-nul Fulga Stelian. cabinetul este pe M.Bravu 227 si consta din doua cure de dezintoxicare (care sunt recomandate pt toata lumea pt ca elimina grasimea din ficat si pietrele de la bila - e verificat pe pielea/bila mea si niste picaturi, argila si un ceai carese bea seara. dieta in functie de grupa de sange, din care se elimina carnea (ce exceptia pestelui) pe perioada tratam este esentiala.
  •  
    • 765 mesaje
    20 Mai 2004, 12:09
    0 0
    Tratamentul cu Interferon e foarte bun dar trebuie sustinut sistemul imunitar al pacientului dar si starile de rau care pot apare. Ca si in cazul citostaticelor, apar si incoveniente majore care pot fi diminuate cu produse naturiste.

La tratamentul de dezintoxicare pentru o zi, al domnului Stelian Fulga am apelat si eu, si tot la indicatia domnului Fulga, consum gel de aloe care are avantajul ca poate fi consumat pe perioada mare de timp, este mai bland si actioneaza ca detoxifiant dar si hraneste organismul. (Asta o pot spune acum dupa ce consum de 2 ani gelul de aloe.)
  •  
    • 6 mesaje
    25 Mai 2004, 14:38
    0 0
    multumesc pt info. el e cam sceptic in priv. tratamentelor alternative. dar sper sa-l conving.
  •  
    • 1 mesaje
    6 Apr 2010, 12:45
    0 0
    Buna ziua, ma numesc Alca Iolanda si sunt din Iasi si tare as vrea sa pot face cura de dezintoxicare a dl Fulga, dar nu stiu cum pot sa o comand. Nu am gasit nici un cabinet in Iasial dl Fulga si nici pe internet vreun site. Daca m-ati putea ajuta v-as fi tare recunoscatoare. Adresa mea de e-mail este: anca_esprit@yahoo.fr
    Va multumesc
  •  
    • 5 mesaje
    13 Ian 2012, 23:36
    0 0

eu recomand produsele domnului ciuhrii cu foarte multa caldura. mama a luat imupurin si imuheptin pt ca are ciroza hepatica. la 3 saptamani de tratament mama a reusit sa doarma normal noaptea, avea foarte multa energie si si-a recapatat voiciunea. eu folosesc de la dansul samponul , lotiune de par, crema de adolescenti, paradontolizul si hezogel si rezultatele sunt exceptionale. va recomand cu drag produsele dansului