problema rusinoasa

•  
    • 268 mesaje
    26 Oct 2008, 16:55
    0 0
    nu stiu daca am ales bine sectiunea sau trebuia sa ma duc la rubrica ''sex'' insa am o obsesie care ma chinuie de 3 zile,de cand mi-a spus sotul meu ca...vaginul meu ar mirosi.insa eu eram sigura ca nu are cum sa se intample asta,deoarce respect igiena intima zilnica,ma spal cu sapun insisten si cateodata,dar rar inauntru.nu am probleme ginecologice,am avut chlamydia insa si eu si sotul am facut tratament dat de la ginecolog cu antibiotic.acum nu stiu ce sa zic...ma gandesc mereu ca stau langa el si miros urat.tin sa mentionez ca eu nu simt niciun miros de la mine si nici macar cand ma cercetez cu mana.el insa imi tot zice ca miros(doar daca il intreb)apoi eu ma cercetez imediat si nu simt nimic.e posibil sa nu iti simti propriul miros deloc?adica ma gandeam ca daca chiar era vreun miros ciudat il simteam si eu.va cer un ajutor o parere,pt ca chiar ma simt f stanjenita de cand mi-a spus sotul asa ceva,este demoralizant pt orice persoana,penibil.
  •  
    • 63 mesaje
    26 Oct 2008, 18:52
    0 0
    Mergi la ginecolog si fa un examen al secretiei vaginale;in loc sa iti pui tot felul de intrebari ,mai bine mergi la control,si asa vei sta linistita ca totul e in regula.Succes!
  •  
    • 95 mesaje
    26 Oct 2008, 19:40
    0 0
    poate ai vreo infectie.