Viata sexuala zero
-
0 0M-ar interesa daca lipsa vietii sexuale, pe o perioada foarte mare de timp (ani intregi) poate avea efecte negative sau cauza probleme de sanatate.
Sunt perioade in care organismul meu o ia razna, am un sindrom premenstraul accentuat si asta cu mai bine de doua saptamani inainte de venirea menstruatiei. -
Nu exista nici o baza stiintifica ptr asemenea afirmatii, nici un studiu nu confirma ca ar fi vreo legatura intre lipsa activitatii sexuale si sanatate. Avem exemple foarte multe de persoane care nu au viata sexuala si totusi sint foarte bine merci si unul din aceste exemple ar fi calugaritele.
da, poate ca oamenii singuri ajung sa aiba pb de sanatate in proportie mai mare decit familistii, dar nu e vb de sex, ci e vb de stilul de viata, de satisfactii, de impliniri , de aspiratii. -
Delia, are si ea dreptate in ceea ce spune : autosugestia joaca un rol important,plus nemultumirile sufletesti ,neimplinirile,frica de a ramine singura si frica de viitor,sunt suficiente cauze sa te dai peste cap din toate punctele de vedere.Mai sunt femei corora lipsa barbatului de linga ea (nu lipsa sexului) o face anxioasa,devine depresiva si de acolo totul.A nu se confunda trimiterea medicului la imbunatatirea starii ei prin sex.
Prin sex nu rezolva decit o problema psihica si atit,ii dadea incredere in ea ,ca mai este frumoasa,mai este placuta si de alti barbati...etc...etc.... -
Traiesc singura de foarte multi ani si lipsa vietii sexuale mi-a afectat ciclul menstrual, fara a avea insa dureri. Cred ca mai mult rau face lipsa unui partener de viata. In mod normal echilibrul ti-l da familia. Singuratatea este responsabila de toate problemele de sanatate. Relatiile pasagere nu multumesc orice femeie. Credinta e singura care te poate echilibra.
-
probleme cauzate de lipsa vietii sexuale ar putea sa o aibe nimfomanele, sunt de parere ca si asa avem destule probleme ca sa ne mai batem capul si cu asta...sa luam drept exemplu o femeie singura cu un copil sau poate doi care tre sa castige traiul nu numai propriu ci si pt alte 2 suflete,sa fie atenta ca au parte de o educatie buna,sa fie receptiva la problemele si nevoile lor; credeti ca mai are timp sa se gandeasca ce bn i-ar prinde o tavaleala buna? eu nu cred, ci mai degraba intrebarea ar fi e posibil sa traiesti o perioada lunga de timp fara vreun sprijin moral?