circulatie haioasa !
-
0 0fetelor, am mainile si picioarele gheata !!! stiti, vreun medicament in acest sens, sau trebuie sa iau drumul spre doctor!?
-
Eu stiu un remediu naturist pentru o
conditie fizica mai buna si pentru cir
culatia sangelui:in fiecare dimineata
se beau 2 linguri de otet de mere,1lin-gurita de miere,intr-un pahar de apa
plata.Cine are calcemia mica,poate ada-
uga si o tableta de calciu efervescent.
Se tine cura 3 luni,cu pauza de o sap-
tamana intre luni.Pe mine m-a ajutat si
la slabit si am scapat si de niste ame-
teli care ma suparau.Sanatate va doresc -
eu o sa incerc daniana, cu toate ca otetu' de mere nu o sa.mi cada bine, dar poate il dreg cu mierea... ce sa mai zic, ca imi da si stari de nervozitate ..inghetul asta !!!ai atins si problema cu calciu, mi.am facut analize acum 4 luni si sunt cu calciu la pamant...mi.au spus sa iau CA cu vit. D care fixeaza... o fixa D.ul asta, dar poate altceva....
-
da, e adevarat, calciul se ia in lunile cu "R" (MARTIE, APRILIE, ETC.) asa ca nu te grabii sa-l iei acum, ca nu vei asimila. si, e bine sa fie cu fixator, (se gaseste unul la pliculet), care este tot efervescent, (se spune ca e cel mai bun la ora actuala). este 90.000 lei si este la pliculet albastru. sanatate evelor...
-
O sa-ti spun ce am facut eu pentru maini si picioare reci. Ramane de vazut daca si tu poti suporta tratamentul. Are si partea lui proasta. Pui intr-o cana o lingurita de drojdie proaspata de bere, o lingurita de lapte praf, o ligurita de miere si completezi cu lapte. Amestecul asta il bei o data pe zi. Tratamentul il tii(daca poti) pana termini un pachet mare de drojdie. Singurul incovenient e ca dupa ce bei licoarea magica(?!) ragai a drojdie si nu e prea placut. Dar mi-a prins bine caci eram innebunita de problema asta. Sanatate.