Vreau sa ma las de fumat
-
0 0Am deschis acest subiect in speranta ca voi gasi persoane ca mine care vor sa se lase de acest viciu care ne distruge sanatatea.Aici ne putem sustine si ne putem impartasii experiente de la cei care au reusit deja sa renunte la fumat
-
stiu ca este usor cand ai un motiv de ex eu am lasat fumatul cand am fost gravida dar m am reapucat dupa un an.problema e ca imi place sa fumez in special cand stau cu prieteni fumatori sau cand stau la calculator.am avut incercare acum o luna am lasat fumatul 3 saptamani m am ingrasat si 3 kg si acum m am reapucat nu mai fumez ca inainte fumez cate 3 4 tigari pe zi,dar tot fumez
( -
Eu m-am lasat in urma unei operatii.In seara inaintea operatiei am fumat 3 tigari una dupa alta si am aruncat pachetul si asta a fost.Stiam ca oricum a II a zi nu puteam fuma ca stateam la T.I. si pe urma tot asa .Sotul meu se lasase cu un an in urma si atunci am zis ca hai si eu.Nu simteam nevoia de tigari decat cand eram la vreo onomastica sau alte chestii de genu'.Eu zic ca daca ai stat cat ai fost insarcinata poti si acum.Apropos exista un program gratuit prin spitale ca sa te ajute sa te lasi de fumat.Daca vreti ma interesez mai mult, ca mi-a zis si mie cumnata mea.
-
E greu sa te lasi de fumat asa la comanda, mie mi-a trebuit 1an intreg de lupta cu propriam persoana dar pana la urma am reusit .....imi spuneam in fiecare zi ca nu e bine ce fac,ca e pacat si ca ma bate Dumnezeu, ca o sa ma imbolnavesc rau......si pana la urma am reusit(am 5ani decand nu mai fumez)....le doresc tuturor multa vointa si sanatate....
-
eu m-am lasat de fumat cu un medicament cumparat din farmacie, se numeste "champix", iar substanta activa se numeste vareniclina. intr-o saptamana nu mai simteam nevoia sa fumez, ultima tigara pe care am fumat-o am stins-o dupa cateva fumuri, pur si simplu nu am mai putut. dupa un timp, alti 2 colegi fumatori (care nu ma credeau) au incercat si au renuntat. unul dintre ei a recidivat, celalalt nu. cu vointa eu nu am reusit, desi am incercat. m-am ingrasat 4 kg dupa, insa 2 le-am dat jos, tentatii apar foarte multe, eu mancam si 3 cioco pe zi. m-am lasat de 10 luni.
succes. -
Acum am venit de pe unde am umblat si o sa va spun ca nu m-am lasat de fumat dintr-o data , au fost multe incercari esuate, un an intreg m-am luptat ....imi trebuia un motiv solid si mai era si gindul ca ele(tigarile)nu sunt totusi droguri si ca totul tinea de vointa....le-am rarit pana le-am lasat,la mine a mers si nu regret.Am folosit autosugestia.....ce rau fac tigarile....imaginatia a mers....imi repetam la infinit....sper ca m-am facut inteleasa......sanatate
-
_Eva iti multumesc f mult pentru carte am citit deja 7 capitole adica un sfert din ea si este fff adevarat tot ce spune acel om. eu am auzit de aceasta carte dar nu mi am facut curaj sa o citesc si stiu exact si motivul care este f bine evidentiat in aceasta carte .vreau sa o termin chiar maine de citit si am incredere ca ma va ajuta f mult. multumesc inca odata