HOMEOPATIA -infectile urinare si candida
-
0 0Sunt din Timisoara si doresc sa gasesc un medic homeopat bun, care sa ma ajute sa scap de infectia urinara si candidoza, de care sufar de ceva ani.... Va-ti tratat homeopat de asa ceva?
-
Am folosit remedii homeopatice,si am o incredere f mare.E scumpa consultatia(la noi in zona moldovei,e un medic f bun si prima consultatie costa 200 lei,iti da si remediu care trebuie).De cand am descoperit ,m`am informat pe net,am cumparat carti si am indraznit sa ma tratez pe mine si copiii fara sa mai dau bani la medic.Copilul meu daca stranuta de 2 ori,ii dau ferum fosforicum 5 ch 3 doze la o ora interval si nu mai stiu ce e raceala.Nu imi lipsesc din casa remediile de urgenta.Daca ai rabdare si cauti pe google,afli f multe informatii.Acum sunt dr homeopati in toate orasele si daca ai sa mergi,ai sa vezi ca vei rezolva ....mai vorbim..
-
Multumesc pentru raspuns! Sper ca homeopatia sa ma ajute si pe mine, pentru ca de antibiotice sau alte medicamente de genul acesta m-am saturat, tratezi ceva si ca efect secundar apare altceva si tot asa...O sa ma programez la un homeopat care am auzit ca este foarte bun Jurj Gheorghe (din timisoara). Daca mai sti ceva despre persoane care s-au tratat cu ajutorul homeopatiei te rog sa-mi scri.
-
Ferum fosforicum,este o sare(fosfat de fier),care prin dilutii repetate(ex la 1 ml solutie con se adauga 99 ml apa,asta e conc 1ch,la 1 ml din ac solutie se amesteca cu 99 ml apa si tot asa)se obtine remediul care este ferum fosforicum diferite conc.Din sarea initiala nu mai ramane nici o molecula,doar INFORMATIA,asta e principiul pe care actioneaza homeopatia,transmite corpului informatia de care are nevoie,pt a lucra constructiv,Eu cred in asa ceva,pt ca am testat si am avut rezultate.
-
Si eu am fost la homeopat insa pana nu am facut o urocultura si antifungigrama nu am scapat. Simtomele s-au mai diminuat ptr ca se cronicizase si candida si infectia urinara. Cand am fost la doctori s-au luat cu mainile de cap. Tratamentul naturist este FRECTIE.iN CAZUL INFECTIEI URINARE SE IA TTATAMENT CU ANTIBIOTIC UN TIMP MAI INDELUNGAT.Iar Candida se trateaza 10 zile pe luna,3 luni consecutive. Eu am scapat si ma simt f bine.
Sunt o fire bolnavicioasa si ma saturasem de dr si pastile...se pare ca tocmai ei m-au ajutat,tratamentul naturist se foloseste doar ca adjuvant,adica pe langa trat medicamentos. -
salutare tuturor!
in legatura cu subiectul dezbatut pot spune cu mana pe inima ca dupa lungi si chinuitoare tratamente impotriva candidozei, am ajuns sa ma fac bine cu ajutorul unui remediu homeopat prescris de dr homeopata a baietelului meu.Tratamentul a durat ceva...dar a meritat efortul si incercarea. -
Cateva remedii homeopate pentru CANDIDOZAputeti gasi in sectiunea de HOMEOPATIE a EcoMedica.ro. Pentru stabilirea diagnostcului corect si a remediului eficient va recomand vizita la un medic homeopat.