am nevoie de o solutie
-
23 Oct 2008, 15:220 0buna ziua,
am de doua - trei zile o scurgere cu un miros ciudat urat ..............ce pot face..............? -
23 Oct 2008, 20:38Ar trebui mers la medic, sau la un laborator sa-ti faci o analiza de secretie...
-
12 Nov 2008, 15:31Trebuie sa mergi cat mai repede la ginecolog. Ai sigur o infectie vaginala si trebuie sa-ti faci un examen al secretiei vaginale. Sigur ai luat-o de la partener si va trebui sa se trateze si el. E bine sa ai cat mai putine astfel de infectii pentru ca si ele sunt responsabile pentru un eventual cancer genital, mai tarziu.
-
27 Nov 2008, 02:08Buna Denisss,,,o verisoara de-a mea acum 2 sapt a patit al fel de vreo 2-3 zile depistase o scurgere urat mirositoare s-a dus la dr a facut analizele pt secretie si sapt trecuta a primit rezultatul...are virusul HPV care poate da in cancer de col uterin..nu vreau sa te sperii,,scz k am postat asa intarziat dar abia acum am desc topicul,,,intre timp poate ai rezolvat problema..te rog posteaza sa ne zici rezultatul atunci,,mie imi e tare frica de asa ceva