ce este ala streptococ nehemolitic? AJUT

•  
    • 35 mesaje
    18 Mai 2004, 07:56
    0 0
    evelor, care aveti ideii asa cat de cat despre asa ceva, scrieti-mi ca sunt disperata. nu ma simt prea bine si nici nu am ajuns la doctor. am facut ex. de secretzie vag. si mi s-a pus acest diagmostic. va rog scrieti-mi, pupici....
  •  
    • 1105 mesaje
    18 Mai 2004, 08:30
    0 0
    Streptococul nehemolitic este unul din cei mai banali germeni ce apar in lichidele biologice(secr. vaginala in cazul tau). Nu te speria!Desi te simti rau acum, un tratament local si general cu antibiotice va rezolva problema. Trebuie sa mergi la orice medic(si de familie este suficient), sa-ti prescrie tratamentul (probabil Ampicilina, Amoxicilina,etc.+ ovule ). Nu mai sta, du-te repede!

PS. Bine ca nu ai strept. HEMOLITIC!Ar fi fost mai grav..
  •  
    • 35 mesaje
    18 Mai 2004, 10:01
    0 0
    ai avut si tu asa ceva? la tine cum se manifesta? la mine e nasol rau, cu secretii, cu dureri de ovare, etc. mersi mult ca mi-ai scris ca intrasem in panica. apropo, lal hemolotic cum se mainifesta, dc la asta e naspa rau , la ala cu e?
    te pup dulce si merci de mesaj...
  •  
    • 35 mesaje
    18 Mai 2004, 10:07
    0 0
    apropo, eu sunt alergica la antibiotic, fac candida de la ele. altceva nu ar putea sa-mi dea?
    dc tot mi-ai scris poate imi vei raspunde si in legatura cu rezultatul:
    frecvente epitelii, plate, rare plimuleare, f. frecventi coci gram pozitivi.
    asta ce mai inseamna?
    merci mult si te pup dulce...
  •  
    • 1105 mesaje
    18 Mai 2004, 11:04
    0 0
    Crivina,
    Semnificatia frotiului:
    este exact ce stii tuelulele plate epiteliale exista in orice frotiu vaginal,
    -celulele polimorfonucleare arata existenta infectiei,adica a steptococilor,ele asigura apararea org.,incearca sa "manince"bacteriile,-si
    -cocii Gram pozitivi sunt chiar streptococii.
    "Alergia"ta la antibiotice, nu este o alergie, este o reactie fireasca o org. la trat. cu antibiotice. Omorind bacteriile cu antibiotice, cresc compensator ciupercile, adica Candida de care scrii tu. Ce trebuie sa faci?
    Cind iei antib., iei si Stamicin 3*1/zi, ca sa contracarezi cresterea ciupercilor.
    FARA TRATAMENT ANTIBIOTIC NU POTI ERADICA INFECTIA!
    PS. Eu nu am avut asa ceva, dar am tratat-o de multe ori..!
  •  
    • 35 mesaje
    19 Mai 2004, 08:53
    1 0
    silvanita, am fost ieri la doctor si mi-a dat tratament. hai ca fara sa vrei, ai capatat o problema: pe mine. din cate am inteles, te pricepi destul de bine si vreau sa te intreb daca ce mi-a prescris medicul e eficinet pentru acest tratament. mi-a prescris eritromicina, 7 zile si moldamin din a opta zi injectabil. local mi-a dat sa-mi aleg tricomocon, ginazol sau clotrimazol. tratamentul cu eritromicina trebuie sa-l faca si prietenul meu. dupa ce am fost la acest medic am fost la medicul de familie si m-a intrebat de antibiograma. i-am spus ca cei de la laborator nu mi-au dat-o pt ca nu e necesara. ea a zis sa-mi refac analiza si sa nu incep nici un tratament, ca dc nu are antibiograma nu stie ce sa-mi prescrie si se poate ajunge la ceva mai grav. sunt disperata. ce sa fac, ca innebunesc? toti spun diverse lucruri si eu nu stiu ce e mai bine pt mine si pana ma hotarasc pot aparea complicatii.te implor sa-mi dai un sfat. ce sa fac?
  •  
    • 1105 mesaje
    19 Mai 2004, 09:22
    0 0
    Parerea mea este sa faci tratamentul dat de primul medic. Este un tratament complet,care trebuie sa dea rezultate. Medicul de familie are dreptate,ar fi vrut sa aibe antibiograma care i-ar fi spus exact la ce antibiotic este sensibil microbul tau. Dar nu conteaza.La eritromicina reactioneaza toti streptococii, asa ca nu cred sa nu aiba efect. DECI,
    Incepe tratamentul dat de primul medic. Fa-l cu atentie si respecta dozele prescrise(vaginitele-ce ai tu, nu trec asa usor).
    NEAPARAT prietenul tau sa faca si el tratament, altfel vei lua din nou de la el..
    Vezi cum te simti, si daca PRIN ABSURD nu-ti trece, refaci analiza si, de data asta faci antibiograma.Asta e!!

Aaaaa.. Fara contact sexual in timpul tratamentului.Sorry!
    Sanatate!!
  •  
    • 35 mesaje
    19 Mai 2004, 09:29
    0 0
    iti multumesc din suflet ca mi-ai raspuns, nici nu stii cat de nerabdatore eram sa vb cu tine. iti multumesc inca odata si iti doresc...SANATATE.
  •  
    • 1 mesaje
    2 Oct 2004, 19:33
    0 0
    fjldjfkdjfkdjfdkjf
  •  
    • 1 mesaje
    11 Aug 2006, 00:22
    0 0
    Eu am primit urmatorul rezultat la o analiza de secretie vaginala : epitelii- frecvente,izolate si grupate; leucocite- frecvente; hematii- absente;trichomonas- absent;levuri- absente; germeni- flora cacobacilara gram pozitiva predominanta, relativ frecventi caci (sau ceva in genua sta) gram pozitici in lanturi scurte... Eu nu ma pricep deloc, tot ce stiu este ca dupa simptome am presupus eu inainte ca as avea candida.inainte de a urma tratamentul as dori sa stiu mai exact daca asta am si nu altceva..sau ceva chiar mai grav
    De explicat nu mi s-a explicat practic nimic si sunt total pe dinafara de aceea nici nu o sa ma mai duc la acest doctor. Vreau doar sa va rog sa am lamuriti si pe mine pt ca in caz ca nu am candida o sa ma duc la alt ginecolog..iar daca am as vrea sa incep tratamentul...
  •  
    • 8403 mesaje
    11 Aug 2006, 00:26
    0 0
    crivina, tratamentul ar fi mai eficient daca ai face penicilina injectabila si abia apoi moldaminul